Yukarıda bi arkadaş kia niro EV bak demiş, gerçekten çok mantıklıymış, tesla almasam net alırdım, tam fp, şimdi bugün arkadaş gidip bakacak, ayarlarsa parayı ayarlayacak, teşekkür ediyorum
Yukarıda bi arkadaş kia niro EV bak demiş, gerçekten çok mantıklıymış, tesla almasam net alırdım, tam fp, şimdi bugün arkadaş gidip bakacak, ayarlarsa parayı ayarlayacak, teşekkür ediyorum
Kona b segmenti, niro c, niro da 65kwh, konada 45kwh batarya var, nirolardan bayilere ayda 3 tane geliyomuş, bugün 2. el arkadaş için bi tane aradık, satılmış hemenniroyu bilmiyorum ama nissan leaf en uygunu , hyundai kona electric fiyat/performans araci burada. buyuk ihtimal niro da kona gibidir
Biz bunları hep söyledik . EV klasmaninda guzel araç menzil donanim vs olarak.Yukarıda bi arkadaş kia niro EV bak demiş, gerçekten çok mantıklıymış, tesla almasam net alırdım, tam fp, şimdi bugün arkadaş gidip bakacak, ayarlarsa parayı ayarlayacak, teşekkür ediyorum
niroyu ben de merak ettimKona b segmenti, niro c, niro da 65kwh, konada 45kwh batarya var, nirolardan bayilere ayda 3 tane geliyomuş, bugün 2. el arkadaş için bi tane aradık, satılmış hemen
Bu bizler için mümkün değil Ne kapalı garaj var ne de evden şarj edebilecek durum var ne de bulunduğumuz illerde şarj istasyonu var. En azından bende yok.Herkes alsın bir EV, çağ gidiyor buna, kaçınılmaz gerçek.
Gerçekten Türkiye’de elektrikli araç piyasası son birkaç ayda olağan üstü şekilde gelişti.Fikirlerim değişmeye başladı, arabaya alıştıkça sevmeye başladım, şu sıcaklarda arabaya binmeden klimayı çalıştırma, artık benzinliğin yolunu unutma, artık yakıt fiyatlarını değil yaptığın yoldan dolayı sadece arabanın km yapmasına üzülmek falan, güzel his. Bunun dışında yolda çok taciz oluyo, ben de kıramıyorum kimseyi
Herkes alsın bir EV, çağ gidiyor buna, kaçınılmaz gerçek.
Fikirlerim değişmeye başladı, arabaya alıştıkça sevmeye başladım, şu sıcaklarda arabaya binmeden klimayı çalıştırma, artık benzinliğin yolunu unutma, artık yakıt fiyatlarını değil yaptığın yoldan dolayı sadece arabanın km yapmasına üzülmek falan, güzel his. Bunun dışında yolda çok taciz oluyo, ben de kıramıyorum kimseyi
Herkes alsın bir EV, çağ gidiyor buna, kaçınılmaz gerçek.