Twingo kadar olmasa da birkaç tane gördüm. Ama aracın camlarının yüksekliği 60 cm falan, büyük bir akvaryum gibi,içi eminim full panoramiktir.Multipla bizim Ülkemiz de var mı hocam?
Twingo kadar olmasa da birkaç tane gördüm. Ama aracın camlarının yüksekliği 60 cm falan, büyük bir akvaryum gibi,içi eminim full panoramiktir.Multipla bizim Ülkemiz de var mı hocam?
Çok komik duruyor hocamŞu Multipla ne çekti be sizden. Ben severim. Ama imzamdaki Top Gear versiyonu daha güzel
.
Yanlış hatırlamıyorsam el freni dahi yok hocamAtılan dfm in tek kabinli ve bordo rengi tüpçü Fikretin arabası düğün dernekteki hatta filmdeki arabanın geri vitesi dahi yok
Hayır yanılıyorsunuz , el freni var hem de caaaart diye çekiyordu . Geri vites olmaz ondaYanlış hatırlamıyorsam el freni dahi yok hocam![]()
şuna bir bak da söylediğinden utanÇirkin araba yoktur, az votka vardır![]()
![]()
Şaka bir yana, her araç güzeldir...
Kusurunu ararsanız hepsi kötüdür...
Alıcı göz ile bakınca, tasarım çok geri planlarda kalıyor...
Bence o emekli amcanın araba belli 2008 caddy yada jetta belki golf 6.
Yalnız sürüş olarak , Jeremy Clarkson , James May ve Richard Hammond üçlüsünün beğendiği nadir arabalardan biri ve bence çok da kötü durmuyor ya . Yanılmıyorsam üstündeki motorlardan biri de Renault Nissan ortaklığı ile üretilen 3.0 v6 hacmindeki yani 350z deki motordanRenault Avantime. Tr'de 2 tane var. Bi tanesi pert(toplandı mı bilmiyorum ama ihtimal veremiyorum pek), diğeri kayıpEkli dosyayı görüntüle 441
Hah o zaman tam oluyor işte @MirkanZJ