En Çirkin Otomobiller

1_image_for_silan_5976924_580x435.jpg

dfm rich
 
  • Beğeni
Tepkiler: saracer
Çirkin araba yoktur, az votka vardır :D :D :D

Şaka bir yana, her araç güzeldir...
Kusurunu ararsanız hepsi kötüdür...
Alıcı göz ile bakınca, tasarım çok geri planlarda kalıyor...
 
  • Beğeni
Tepkiler: TheMachinist
Multipla yi bence mühendisin 3 yaşındaki oğlu çizdi ve mühendisin çizmleri ile değiştirdi ve mühendis sunumu yapacağı gün mecbur cocugunun çizdiği arabayı verdi. Adını da Multpla koydular.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur
Bence güzel... Ege veya Akdeniz de küçük bir köy kasabasında yaşayan, orta gelirli emekli amca arabası tam...
İçi geniş ve rahattır... Görüş alanı da çok iyi... Bence keyifli olur...
Araç anlayışım gösteriş olmadığı için ben binerim...
 
Renault Avantime. Tr'de 2 tane var. Bi tanesi pert(toplandı mı bilmiyorum ama ihtimal veremiyorum pek), diğeri kayıp :) Ekli dosyayı görüntüle 441
Yalnız sürüş olarak , Jeremy Clarkson , James May ve Richard Hammond üçlüsünün beğendiği nadir arabalardan biri ve bence çok da kötü durmuyor ya . Yanılmıyorsam üstündeki motorlardan biri de Renault Nissan ortaklığı ile üretilen 3.0 v6 hacmindeki yani 350z deki motordan :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: mgdedeoglu

Nissan murano dan dayimda vardı nissan türkiye den almıştı nissan a iş yaptığı için. 3.0 v6 motoru çok güzeldi ama lıkır lıkır içiyordu benzini içi de takdire şayan bir güzelliğe sahipti bence bose sis sitemi ise normal bi güce sahipti. Fakat bütün bunlar aracın çok çirkin olmasını değiştirmedi. Juke un babası gibi duruyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: summi
Bende her zaman otomobillerin iyi bir yönü olduğunu düşünmüşümdür. Fakat multipla hariç çünkü araca hiç Binmedim.