En Çirkin Otomobiller

Şahsen b8 dışındaki hiçibr passatı sevmiyorum. Multipla ya zamanında çocuklar çirkin ördek yavrusu diye lakap takmışlardı. Bencede veyron çok tipsiz o arabaya bırakın milyonları 100.000 bile vermem (motoru hariç)Motoru iyi ama tip:mad:

Şahsen b8 dışındaki hiçibr passatı sevmiyorum. Multipla ya zamanında çocuklar çirkin ördek yavrusu diye lakap takmışlardı. Bencede veyron çok tipsiz o arabaya bırakın milyonları 100.000 bile vermem (motoru hariç)Motoru iyi ama tip:mad:
Bence diğer passatları sevmemenin nedeni yenisini görünce eskiyi kötü görmek. Mesela superbin patlama yapan kasası (yenisinin 2 kasa öncesi) ilk çıktığında herkesin aklını başından aldı. Fakat yeni superbi gördükten sonra o kasa çok iğrenç geliyor. Yani tabikide zevkler tartışılır, zevkinize saygım sonsuz. Ama genellikle her arabada yeni kasalar eskileri çirkinleştiriyor. :)

hocam ama b6'yı es geçme. :D bana göre de en yakışıklı passat, b6 kasadır.
VOLKSWAGENPassatR36-4176_7.jpg

dün dikiz aynasından selektör çakarken gördüm de, gözüme çok çirkin geldi. :D o yüzden usul usul yol verdim gitsin diye. kimine göre tasarımı güzel gelse de ön tipini hiç sevemedim.
2017-hyundai-elantra-eco-fiyati-ve-teknik-ozellikleri-belli-oldu-680x420.jpg

Böyle riskli tasarımları severim ama bu gerçekten çok kötüydü.

Ekli dosyalar

• Seat_Toledo_III_rear_20090923.jpg
    Seat_Toledo_III_rear_20090923.jpg
    408.2 KB · Görüntüleme: 310