Bence diğer passatları sevmemenin nedeni yenisini görünce eskiyi kötü görmek. Mesela superbin patlama yapan kasası (yenisinin 2 kasa öncesi) ilk çıktığında herkesin aklını başından aldı. Fakat yeni superbi gördükten sonra o kasa çok iğrenç geliyor. Yani tabikide zevkler tartışılır, zevkinize saygım sonsuz. Ama genellikle her arabada yeni kasalar eskileri çirkinleştiriyor.Şahsen b8 dışındaki hiçibr passatı sevmiyorum. Multipla ya zamanında çocuklar çirkin ördek yavrusu diye lakap takmışlardı. Bencede veyron çok tipsiz o arabaya bırakın milyonları 100.000 bile vermem (motoru hariç)Motoru iyi ama tip![]()
hocam ama b6'yı es geçme.Şahsen b8 dışındaki hiçibr passatı sevmiyorum. Multipla ya zamanında çocuklar çirkin ördek yavrusu diye lakap takmışlardı. Bencede veyron çok tipsiz o arabaya bırakın milyonları 100.000 bile vermem (motoru hariç)Motoru iyi ama tip![]()
Hocam tr de böyle güzelleri yokki
doğru hocam attığım r36 modeli. sıfır alıp kullandığımız 2007 model b6 passatın sadece tipini seviyordum.Hocam tr de böyle güzelleri yokki
Eski kasalar 10 basar.Cidden çok çirkinsin..
Ekli dosyayı görüntüle 593
Pininfarina gibi bir şirket nası bunu tasarlamış saşıyorum.
Küçükyalı'da görüyorum bi tane bunlardan, sağlam çirkin
Bunlar fabrika çıkışlı kamyonet değil sonradan kesme. Çok kişinin eziyetini çekmiştir hala da çekiyor.Ekmek teknesi oldun çoğu kişi için ama çok çirkinsin...Ekli dosyayı görüntüle 951
Şahsen b8 dışındaki hiçibr passatı sevmiyorum. Multipla ya zamanında çocuklar çirkin ördek yavrusu diye lakap takmışlardı. Bencede veyron çok tipsiz o arabaya bırakın milyonları 100.000 bile vermem (motoru hariç)Motoru iyi ama tip![]()
Bizde beyaz renk comfortline vardı. Hala tadı damağımda babama hep keşke satmasaydin derim. O da bana 1.8t olsaydı satmazdım der.![]()
En konforlu Passat.