Trendyoldan tasarımı iyi ama kendileri komple gereksiz 2 saat, aksesuar olsun
Siyah olanın aynısından geçen sene aldım, saat terse çalışıyodu onun dışında güzeldi de mecbur iade ettikbugün getirdiler, öncelikli olarak seçip aldığım güzel çıktı ağırlığı da tipi de iyi; diğeri, soldaki, hafif biraz malzeme kalitesi diğerine göre çok iyi değil. toplam 65liraya anca.
Aqua Di Polo Erkek Kol Saati A554 APSV1-A5541-EM3G3 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Aqua Di Polo ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Aqua Di Polo Erkek Kol Saati APSR1-A9912-EM333 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Aqua Di Polo ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
ahsahs bendeki düze çalışıyor da onu fazla takacağımı sanmıyorum diğeri daha iyiSiyah olanın aynısından geçen sene aldım, saat terse çalışıyodu onun dışında güzeldi de mecbur iade ettik
Haber bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 22009
Bimden şu zımbırtıdan aldım ayna silmekten bıktığım için bakalım işe yarayacak mı
Yağmur yağar da deneme fırsatım olursa yazarım mutlaka, umutluyum ama. Bantı beklediğimden iyi tuttu düşmezse bakalımHaber bekliyorum
Malatyada ayran dahil 2 tl.ayran 1.5 ekmek 1.25.Tavuk dürüm
hele hele, sanki her gün piste çıkıyor.Würth motor ve enjektör temizleyici,lastik tamir kiti ve 300 liralık benzin.
Gelecek aya da şunu düşünüyorum güzel birşeye benziyor;
Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Fiyatı
Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kaslı yapısı, muhteşem aerodinamiği ile piste çıksa kesinlikle rekor kıracak da iste halk günleri kapandı maalesef. Tüh.hele hele, sanki her gün piste çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 22009
Bimden şu zımbırtıdan aldım ayna silmekten bıktığım için bakalım işe yarayacak mı
Haber bekliyorum
Parçanın adı nedir
Gece boyu yağmurda kalmış hiç silmeden yola çıktım yolda da yağmur yağdı böyle oldu, ben memnun kaldım büyük bi kısmı koruyor en azından