Ouwwww konum at gelelim demelik ortam70'lik Kulüp rakı
Somon balığı
patlıcan ezme
rus salatası
102km de 20tl + 53tl olmak üzere 2 kez gaz. Ağlıyorum şuanMuhteşem ötesi gaz ayarı yapmışlar. Ufacık favorite 100km/22litre yaktırdılar helal olsun
Son gaz ayarımı yıkamacı yaptı saolsun 16 litre yaktık102km de 20tl + 53tl olmak üzere 2 kez gaz. Ağlıyorum şuan
14-15 litreye çok dedik belamızı bulduk gaz beyninin tazeliğine veriyorum inşallah doğru düzgün yapacak birini bulurum bu seferSon gaz ayarımı yıkamacı yaptı saolsun 16 litre yaktık
Motor ustasından başkasına elletme derim kanka. Veya bir arkadaş bul bu 3000 devirde yapılan bi ayar var onu yapın beraber. Onun dışında senin araba benzinde kusursuz çalışıyor mu14-15 litreye çok dedik belamızı bulduk gaz beyninin tazeliğine veriyorum inşallah doğru düzgün yapacak birini bulurum bu sefer
motor ustası yaptı en son bu ayarı zaten.Motor ustasından başkasına elletme derim kanka. Veya bir arkadaş bul bu 3000 devirde yapılan bi ayar var onu yapın beraber. Onun dışında senin araba benzinde kusursuz çalışıyor mu
Boruları direk sıfırla derim ben sana. Geçen benim kırmızıya 50 lira benzin aldım. Gazdayken dükkana girdim yere şıp şıp akıyor. Saolsun ustama hallettik ama benzinde araba çalışmıyor karburatorde bi iğne ve iki tane top olan bişey var o hava kaciriyormus o yüzden benzinde çalıştıramadım. O yüzden de gaz ayarı p*ç oldu gelen giden de elleyince yakıtımız arttımotor ustası yaptı en son bu ayarı zaten.
Benim araba ben almadan önce bi 6+ ay yatmış ondan öncesi bilinmiyor. Benzinde normal çalışıyor ama boruları komple yenilemem lazım uçlardan çatlamış kaçırma oluyo sürekli ben yaptıkça başka yer çıkıyo sürekli
Konvertör kaça geldi acaba ? Bir tanıdığıma lazım olacak gibi yakında.Benzin filtresi
Tüm kayışlar ve gergileri
Euro 4 katalitik konvertör ve egzoz spirali
3 litre antifriz
Maaş gitti
Konvertör ve spirale toplam 1000 verdim sanırım tek başına 700 civarında bir para verdim işçilikle beraberKonvertör kaça geldi acaba ? Bir tanıdığıma lazım olacak gibi yakında.