Para var kaptanım rolex alsaydın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rolex pek ilgi alanim degil su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet varPara var kaptanım rolex alsaydın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Rolex için zaten böbrek lazım az şekilli olsun dediğin zaman 5k eurolari hemen aşıyor bide 2 yılda bir bakımı var 2500tl gerçi sana pek dokunmaz ama neyse .Rolex pek ilgi alanim degil su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet var
Rolex pek ilgi alanim degil su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet var
Atmosferik kullanan adama islemez o paralarAbi Rolex için zaten böbrek lazım az şekilli olsun dediğin zaman 5k eurolari hemen aşıyor bide 2 yılda bir bakımı var 2500tl gerçi sana pek dokunmaz ama neyse .
hemen baslayabilirsiniz sayin orhan bey , sizde o potansiyeli goruyorum .Ben de saat aldım bugün. Zengin olsam ilk yapacağım şey kol saati koleksiyonu olur galiba.
ben suntoo yada garminin outdoor saatlerinin hastasıyımRolex pek ilgi alanim degil su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet var
Gel dusuk butceli olanlardan alalim kalk kalkben suntoo yada garminin outdoor saatlerinin hastasıyım
en düşük bütçelisi 1300 tlGel dusuk butceli olanlardan alalim kalk kalk
PEKİ YA DECATHLON ?en düşük bütçelisi 1300 tl
PEKİ YA DECATHLON ?
sansımı denedım ama sıtesıne bı bak var gıbı aklımda kalmısyok öyle bir ürün orda yahu
kaptan benim dediğim gpsli saatler böyle değil bildiğin el tipi navigatör gibiler içine rota felan yükleyip o seni götürüyor bunlar sadece gittiğini takip ediyorsansımı denedım ama sıtesıne bı bak var gıbı aklımda kalmıs
amınkaptan benim dediğim gpsli saatler böyle değil bildiğin el tipi navigatör gibiler içine rota felan yükleyip o seni götürüyor bunlar sadece gittiğini takip ediyor