En Son Ne Aldınız?

Para var kaptanım rolex alsaydın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rolex pek ilgi alanim degil :( su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet var :)

Rolex pek ilgi alanim degil :( su an hali hazirda nautica flamali serisinden bir adet bir pilli bir kinetic seiko ve artik bide linkte olan var gordum hosuma gitti uygunduda dedim degisiklik olsun. Ha elim rahatlayinca hedefte ya corum saatlerinden veya seiko gps serisinden bi adet var :)
Abi Rolex için zaten böbrek lazım az şekilli olsun dediğin zaman 5k eurolari hemen aşıyor bide 2 yılda bir bakımı var 2500tl gerçi sana pek dokunmaz ama neyse :p:p.

Babam da seiko gpslerden bakıyor ama para yok para :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bisikletime 40 liraya dişli göbeği ve pedal aldım yalama olduğu için, artık araba kullanır gibi kullanıyorum kasislerde yavaşlıyorum çukurlardan kaçıyorum felan. Cebinden ödeyince bazı şeylerini değeri artıyor kullandığın şeyin, bu ne olursa olsun.

Fakir serzenişi oldu bu, Rolex falan gördüm yukarıda zengin konusuysa ben bir serinler çıkarım. :D

arabamızda usb , aux çıkışı vb. teknolojik şeyler bulunmadığından transmitter ile idare ediyorduk ama birde konsolun üzerinde 3lü çakmak cikisi falan eklentiler vardi ben orjinale donmek istiyordum , 6ncı mı 7nci mi bilmem kaçinci transmitterimizde bozulduguna göre artik islemi baslatmanin vakti geldi .

bu kabloyu teybin arkasindaki cd changer soketine takip ucunuda evdeki kullanılmayan telefonlardan birine baglayacağız . Ses kalitesinin transmitterden cok daha iyi olacagini dusunuyorum .

Birde kendime ufak bir saat siparisi verdim .
52d882930d2c2974e4f20a171594289e.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi