En Son Ne Aldınız?

Telefonla kullanılıyor işte olm :D. Kumanda ile daha rahat bir kullanım oluyor ayrıca sport özelliği geliyor ve alet horon tepen karadenizli dayılar gibi çıldırıyor :D:D.
Boşver vazgeçtim parayı bulam mavic pro alırım :D Telefonla kullanıldığını biliyorum da ne bilim kumandası vardır diye düşündüm joystick daha rahat olur kullanım için(mavic pro fakir tesellisi bakma sen bana :D)

Boşver vazgeçtim parayı bulam mavic pro alırım :D Telefonla kullanıldığını biliyorum da ne bilim kumandası vardır diye düşündüm joystick daha rahat olur kullanım için(mavic pro fakir tesellisi bakma sen bana :D)
Mavic Pro bana hafiften tuzlu geldi oda girtlak paket olunca 1300 dolar falan oluyor :( yoksa oda güzel ama ben Spark'ın kullanım kolaylığına bittim ya :rolleyes:.

Hayirli olsun:) Aynısından bende var biraz erken yıprandı dikkat etmek lazim
Teşekkür ederim abi dikkat ederiz artık :D
Kanka sen almışsın hayırlı olsun ama bot bakan birine direk tavsiye edeceğim ürün bu. Mağazada denedim baya güzel alet bi kaç ay sonra almayı düşünüyorum.
Teşekkürler knk bende kış gelmeden ucuza kapamak için aldım fiyatı çok uygundu.

Bu spark ın boyutu küçük olduğu icin senin bu uçuş ehliyeti,sisteme kaydettirme fln diye bi derdin yok diye biliyorum doğru mu bende niyetliyim almaya da öyle bi dert yoksa daha da ciddileşecem ondan soruyorum. @gtepro @DuzboruDownpipe
500 gram altı İHA'lar ehliyetsiz veya belgesiz uçabiliyor (Spark 300 veya 350 gram) bizde bununla birlikte aleti enine boyuna baya inceledik hagtasonu cadde de dji magzasi vsrmis galiba ona gidecem eğer gerçek hayat kullanımında da beğenirsem alacağım :).

500 gram altı İHA'lar ehliyetsiz veya belgesiz uçabiliyor (Spark 300 veya 350 gram) bizde bununla birlikte aleti enine boyuna baya inceledik hagtasonu cadde de dji magzasi vsrmis galiba ona gidecem eğer gerçek hayat kullanımında da beğenirsem alacağım :).
Dji ın distribütörü technomodel onun yeride fahrettin kerim gökay caddesinde açıkta mavic pro vardı birde orası ile ufakta olsa pazarlık yapılıyor. Bakılabilir

Kırılan elektrikli süpürgenin hortumunu aldım. Yanınada 5 adet toz torbası. süpürgemarket.com'dan 1 günde geldi.. :)

nJk1Bl.png

Dji ın distribütörü technomodel onun yeride fahrettin kerim gökay caddesinde açıkta mavic pro vardı birde orası ile ufakta olsa pazarlık yapılıyor. Bakılabilir
Distribütör bi arkadaşımızın tanıdığı ama biz yurtdışından almayı tercih edeceğiz indirimli bir fiyat almamıza rağmen arada 600 lira gibi bir fark olunca Amerikadan alma kararı aldık gibi duruyor bu akşam babamla konuşup parayı verecem inşallah :).