Korkudan oynayamadım. Steam de hala duruyorYordan Yovkov'un Sınır Boyundaki Çiftlik ve Dmitriy Gluhovskiy'nin Metro 2035 kitabını aldım.
Metro 2033 ve Metro 2034'ü okumuştum, özellikle 2033'ü çok beğenmiştim. Post apokaliptik dönem, yeryüzü radyasyon kaplı, Moskova metrosunda geçen bir hikaye. Oyunu da çıkmıştı bilenler vardır.
Metro 2033'ü oynamış, hatta iki defa bitirmiştim. İlkinde kendime göre, kafama eseni yaparak (kötü sonla bitmişti tabii). İkincisinde iyi sonla bitirmek için gerekenleri yaparak.Korkudan oynayamadım. Steam de hala duruyor
Sanırım taunus aldım 2.0 4 silindir
Ho en sevdiğim yakıtını vs paylaşırsab sevinirimSanırım taunus aldım 2.0 4 silindir
Ayu gibi yakıyor diyorlarHo en sevdiğim yakıtını vs paylaşırsab sevinirim
Romayı yakarmAyu gibi yakıyor diyorlar
Knk ne şanslısın yaaŞimdi durum biraz karışık açıklayayım. Dayım emlakci izmirde. Aradı beni dün bi iş bitirdim bi araba aldım. Senin arabayı yaptırıyorum vergi dairesi sigorta muayene sanayi vs. Arabayı babana bırakıyorum (babam da aydın didimde ben ispartadayim). Sen ister babana ver ister git çöpe at ben sana veriyorum dedi. Babamı aradım önümüzdeki 1 ay falan dükkan tadilata girecek aydın didimde ondan dolayı 1 2 aya araba bana geçer ben de o arada ehliyeti alicam.