En Son Ne Aldınız?

Tuborg Frederik Wheat IPA
Tuborg Frederik Marzen Lager
Bomonti 4Pck
2 Pck Davidoff Burgundy
25 TL Cips
15 Çerez
Evde hazır bulunan Adana Boğma :D

Ender 3 V2 Tabla Ayar Yayı
SolidWorks Eğitim Sertifikası
Bakıma götürdüm oğlanı Honda Konşuk Motor'a, 240TL tuttu. Motul 5100 tercih ettim kendi yağı yerine, kalanı filtre temizlik vs. Rutin yıllık bakım km dolmadı ama götüreyim dedim.

He bide şundan..

Ekli dosyalar

• IMG_20201231_205411.jpg
    IMG_20201231_205411.jpg
    5.8 KB · Görüntüleme: 0
2x Godiva Zütlü
2x Eti Kombo
20 Litre Su
2 Ekmek
400 Gr. Dana kıyma
2.5L. Pepsi x2
1 Kg Domates
1 Kg Portakal
700 Gram kahvaltılık gevrek
2L. Süt yarım yağlı
3x 300Gram düneer eti
4x Browni
1 Pringles
1 Pck. Deve Beyaz :D

Otomobillerle ilgili veya değil, son zamanlarda aldığınız şeyleri yazalım istedim. Ufak çaplı incelersek de hem alacaklara hem görenlere bilgi kaynağı olur. Ayrıca işimize yarayacak şeyleri de bulabiliriz belki.

Konuyu açtım, ben başlayayım.

BMW'den koku aldım, klima menfezine takılıyor. Bence şık gözüküyor. İçinden çıkan koku 20-22 gün gidiyormuş. Bir günlük kullanımda ferahlık kattığını söyleyebilirim. Sıkıntısı, taktıktan sonra klimanın yukarı aşağı ayarını yapamıyoruz :)

2015-Natural-Air---Holder_0_4959.jpg
benimde bu tip kokularda en rahatsız olduğum şey bu yukarı aşağı oynatamamak içime dert oluyo resmen

bendede samsung olanı var
Aslında ben saat istiyordum kare tasarımından dolayı ama adam akıllı saatler daha pahalı oluyor. Bir de bilekliği alıp kullanmaya başladıktan sonra fark ettim ki bana saat fazla gelirmiş. Sadece spor yaparken kullandığım için bileklik fazla fazla görüyor işimi. Siz de güle güle kullanın inşaallah.