alırsan mutlaka yorumlarını bekliyorumşunu aldım pek bir beklentim yok inşallah bozuk çıkmaz diyelim
Microcase Siyah 1080 p Full Hd Mikrafonlu Yüksek Kalite Webcam Pc Kamera Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microcase Siyah 1080 p Full Hd Mikrafonlu Yüksek Kalite Webcam Pc Kamera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gün içerisinde teslim edilecek deneme yapıp yazarımalırsan mutlaka yorumlarını bekliyorum
55 tlye trendyoldan 1 adet Beşiktaş forması.
abi elime ulaştı ve deneme yaptım görüntü beklediğim gibi 480p-360p civarı kalitedeydi mikrofon ise normal çalışıyor fiyatına göre beğendim bu arada sitede microcase yazıyor ama ürünün üzerinde wk-20 yazıyor yorumlardan anladığım kadarıyla iyi çıkması şans işialırsan mutlaka yorumlarını bekliyorum
Geçenlerde burada paylaştığım ilan alınasıydı, aldım yakında garaja açarım başlığını
@alfhonso @2jzihtiyar yukarıda ifşalamış bile
Hayırlı Olsun, Güzel günlerde kazasız belasız inşallahCooper S
Amin teşekkür ederim cümlemizeHayırlı Olsun, Güzel günlerde kazasız belasız inşallah
Hepsi de hayırlı olsun.Ben de telefonu x3 ile yenilemek istiyorum bir süredir.Eskiyle idare ediyorum.Fiyat 3250 herhalde.Sigorta yeniledik 600 TL
Telefon yeniledik(poco X3nfc) 2350 TL
Robot Süpürgemiz oldu 1600 TL
Arabanın bakım zamanı geldi. Pandemiden dolayı otoparkta yattığı için pandemi sonrasına erteledim.
Hepsi de hayırlı olsun.Ben de telefonu x3 ile yenilemek istiyorum bir süredir.Eskiyle idare ediyorum.Fiyat 3250 herhalde.