Silikon
Akçalı siyah boya
6lı cam boyası
Eğer bulabilirsem günışığı şerit led ve bikaç metre kablo listeye eklenir
Akçalı siyah boya
6lı cam boyası
Eğer bulabilirsem günışığı şerit led ve bikaç metre kablo listeye eklenir
internet explorer yüklemeyi unutma64GB Iphone 6S Silver aldım bakalım ne zaman gelecek
reis o kaldı mı ya milat oldu64GB Iphone 6S Silver aldım bakalım ne zaman gelecek
Anne yarıma aldım abi sıfır telefon whatsapp görüntülü konuşma , kamera ve safari çalışsın sorun yokinternet explorer yüklemeyi unutma
Iphone 8+ Silver kullanıyorum zaten , bunu alma sebebim hediyereis o kaldı mı ya milat oldu
4S kullanıyorum (wp desteği devam ettikçe değiştirmem)reis o kaldı mı ya milat oldu
Sıfırını nasıl buldunAnne yarıma aldım abi sıfır telefon whatsapp görüntülü konuşma , kamera ve safari çalışsın sorun yok
Çok ataştırdım neredeyse bir haftadır günde 3-4 saat onu araştırıyordum4S kullanıyorum (wp desteği devam ettikçe değiştirmem)
Sıfırını nasıl buldun
Ben sıfır satışı bitti sanıyordum bazı sitelerde sıfırı satılıyormuşÇok ataştırdım neredeyse bir haftadır günde 3-4 saat onu araştırıyordum
Yine... 1 torba (15 kg) Enjoy kuzu etli pirinçli yetişkin köpek mamasıYine... 30 kg Enjoy kuzu etli pirinçli yetişkin köpek maması
2 çift AAA şarjlı pil (C.F.L. 1100mAh, Varta 1000mAh)
4 tane baca boru temizleyici
Ya yazarken 5 ini devirdin ya da hepsi bittikten sonra buraya yazıyorsun djfj9 tuborug 4 efes
edit: tuborug değil yav bomonti