En Son Ne Aldınız?

Güneş enerjisi coflayınca, yukarıda ki termosifonu aldık. Var mı aramızda kullanan?
Farklı bir markanın 65LT olanını kullanıyoruz. Elektrik faturasını geçtim, Bazen su yetmeyebiliyor. Keşke güneş enerjisini tamir ettirseydiniz.

Son düzenleme:

Güneş enerjisi coflayınca, yukarıda ki termosifonu aldık. Var mı aramızda kullanan?
Markayı bilmemde bizde kullanıyoruz termosifon bizdeki yanlış değilsem LG Beko marka bayağı uzun yıl oldu hala aktif kullanıyoruz kışları :)

Kışın banyo yapmak için sadece 10 dakikanız oluyor zamanla yarış :D

OF1LmU.jpg

Golf'e ön 2 z rot aldım, 116 bin km sonunda iflas etmişler

Farklı bir markanın 65LT olanını kullanıyoruz. Elektrik faturasını geçtim, Bazen su yetmeyebiliyor. Keşke güneş enerjisini tamir ettirseydiniz.

Kesinlikle,güneş enerjisi büyük nimet.Bizim evde de var,en ufak güneşle kaynar su veriyor,gece geç saatlere kadar o sıcak suyu muhafaza edebiliyor.Sıcak yaz aylarında cehennem sıcağından hallice su verebiliyor hem de ücretsiz ve sarfiyatsız olarak :D Güneşten kesinlikle daha çok yararlanmamız gerekiyor.

Kendime bişey alabildiğim yokki. Mandaya aux bağlantısı yapayım diye 5 mt ses uzatma kablosu aldım dişi erkek jaklarıda üstünde. Meğer kablo arızalıymış. Onun yüzünden arabanın arkasını 3 kere söktüm 3 tane aux kablosu mındar ettim. Finalde işi çözdüm oldu ama o kadar uğraşınca hevesim kaçtı.

• Üzgün
Tepkiler: furkano ve bt