Elime sağ salim geçerse eğer FAE hararet müşürü (45₺) ve orijinal Ford Motorcraft buji takımı (95₺).
-FM transmitter'ı sevdim. Roidmi'den sonra bunu resmi FM transmitter ilan ediyorum.Yine yeni yeniden Fm Transmitter,
Yastık kolçak,
2 paket maske.
Yastık kolçak için link alabilir miyiz?-FM transmitter'ı sevdim. Roidmi'den sonra bunu resmi FM transmitter ilan ediyorum.
İlk çalıştırmada 3 saniye aracın voltajını falan da ölçüyor Baseus marka, sinyali güzel. Kocaeli boş bir frekansta tek cızırtı yok, muhtemelen İstanbulda cartayı çeker bu da...
-Yastık kolçak efsane... Evde de kullanırım ben bunu. 50 liraya müthiş donanım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Beşli detay fırçası seti aldım 75₺'ye ve uygun bir fiyata iş göreceğini düşünüyorum. Onunda yorumunu gelince yaparım.
Yukarı kaydırmalı olsun amaYastık kolçak için link alabilir miyiz?
Yastık kolçak için link alabilir miyiz?
Yukarı kaydırmalı olsun ama
Kendi aracım için yağ filtresi(25tl), Liqui Moly Hydro Stössel Additiv- itici sesi için aldım(75)tl cik. Artık dizel gibi çalışmayız herhalde. Yağ tavsiyesi alabilirim, 10w40, çok pahalı olmayan ama çok da kalitesiz olmayacak. Önceki yağım LM Supersentetik serisini almıştım. Şimdi eğer bu yağdan daha uygun bir f/p yağ bulursam iyi olacak. şu an 4 litresi 200 küsür tl. Forumdan birkaç kez Lubex falan önerisi çıktı onu da koyabilirim bir yanda da Motun 6100 Synergie kafamı karıştırıyor yani help me, sayın bilirkişiler.