102 TL Tantuni...
3 kişilik abi bu nasıl iş bende anlamadım... 2 adet telefon kadar dürüm yoğutlu ne saçma iştantuni ne ara o kadar oldu ?
geçen ben de arkadaşlarla kokoreç yiyim dedim, 2 üççeyrekkk bi yarım 2 turşu bi şalgama 120 tl verdim. sanki kebap yedik....3 kişilik abi bu nasıl iş bende anlamadım... 2 adet telefon kadar dürüm yoğutlu ne saçma iş
Kebap 35 TL burada tantuniye bu kadar vermek koydu açıkçası Yanında bilmem neyli makarnasından mantarına kadar vargeçen ben de arkadaşlarla kokoreç yiyim dedim, 2 üççeyrekkk bi yarım 2 turşu bi şalgama 120 tl verdim. sanki kebap yedik....
2 x yastık kolçak...
-Yastık kolçak efsane... Evde de kullanırım ben bunu. 50 liraya müthiş donanım.
...
1 tane daha shell helix hx3Shell helix hx3 20w50 motor yağı
1 tane daha ttec telefon tutucuTtec'in telefon tutucusunu aldım arabadaki kırıldı maalesef, prime üyelerine özel 31 lira, normalde en ucuz yerde 46 liraya var.
Hayirli ugurlu olsun. En uzucu tarafi kiraya vermediginiz zaman yinede odenen emlak vergisi oluyorEv(15 gün içinde ev satıp ev almayı denemeyin, aşırı yoruyor )
200 TL'lik Shell V-Power Diesel
Allah Razı olsun hocam, içinde oturacağımız için her türlü emlak vergisi bize kalıyor maalesef Biraz keyfi, biraz da beğenmekten mütevellit bir ev değişimi oldu bizim için, hayırlısı bakalımHayirli ugurlu olsun. En ucuzu tarafi kiraya vermediginiz zaman yinede odenen emlak vergisi oluyor
bunun bide gelir vergisi var duvara kafa atacamHayirli ugurlu olsun. En uzucu tarafi kiraya vermediginiz zaman yinede odenen emlak vergisi oluyor
Fiyat epey uygun geldi açıkcası. Orijinallik kontrollerini detaylı şekilde yapmayı unutmayın, malum piyasadaki sahte yağ oranı gittikçe artıyor.Kargo dahil 4 litre Motul 10w40 6100 Synergie + (139.90tl)
en mantıklı böyle gözüküyor.
Fiyat epey uygun geldi açıkcası. Orijinallik kontrollerini detaylı şekilde yapmayı unutmayın, malum piyasadaki sahte yağ oranı gittikçe artıyor.