Dayson slikon
13 aylık spor salonu üyeliği
13 aylık spor salonu üyeliği
Kartepeye yan yan çıkılır artık4x Goodyear Ultragrip 8 205-55 R16
Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek MamasıYine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması
300 liralık benzin
Birkaç saat sonra yine 300 liralık benzin
Muhtemelen gece yarısından önce yine benzin alırım
5 aydır kullanıyorum çok memnunum, ben de tavsiye ederim.Asustan mouse aldım. MW202 . Sessiz mouselardan fiyatı da gayet uygun benim gibi çizim yapan arkadaşlara tavsiye ederim.
Bende sokak kedileri için 15 kilo Mito Mama sipariş ediyorum hep. O da %60 zam(!) yemiş.Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması
Yalnız bu sefer tamı tamına %60 zam yemiş şekilde.
Ulan her seferinde 3-5 ₺ zam geliyordu idare ediyorduk da bu nedir *** Kuru ekmeğe geçeceğim o da zamlanıyor. En son köpeklerin peşine takılacağım onların karıştırdığı çöpleri karıştırmaya başlayacağım, biraz da onlar beni beslemeye başlasın
zam haberlerini duyunca ben de kedi maması aldım. 5 kg 'luk mama 335 liradan 460 a çıktı 1 günde.Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması
Yalnız bu sefer tamı tamına %60 zam yemiş şekilde.
Ulan her seferinde 3-5 ₺ zam geliyordu idare ediyorduk da bu nedir *** Kuru ekmeğe geçeceğim o da zamlanıyor. En son köpeklerin peşine takılacağım onların karıştırdığı çöpleri karıştırmaya başlayacağım, biraz da onlar beni beslemeye başlasın
480 TL karşılığında 52.7 L. PO Motorin450 tl karşılığı 48.5 litre shell v power
450 tl karşılığı 48.5 litre shell v power
Yok bende 1.6 atm var 115136 ctdi için mi ?