En Son Ne Aldınız?

Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması
300 liralık benzin
Birkaç saat sonra yine 300 liralık benzin
Muhtemelen gece yarısından önce yine benzin alırım
Yalnız bu sefer tamı tamına %60 zam yemiş şekilde. :(

Ulan her seferinde 3-5 ₺ zam geliyordu idare ediyorduk da bu nedir *** Kuru ekmeğe geçeceğim o da zamlanıyor. En son köpeklerin peşine takılacağım onların karıştırdığı çöpleri karıştırmaya başlayacağım, biraz da onlar beni beslemeye başlasın

Ulan her seferinde 3-5 ₺ zam geliyordu idare ediyorduk da bu nedir *** Kuru ekmeğe geçeceğim o da zamlanıyor. En son köpeklerin peşine takılacağım onların karıştırdığı çöpleri karıştırmaya başlayacağım, biraz da onlar beni beslemeye başlasın
Bende sokak kedileri için 15 kilo Mito Mama sipariş ediyorum hep. O da %60 zam(!) yemiş.

• Üzgün
  • Wow
Tepkiler: dthhasan ve bt

zam haberlerini duyunca ben de kedi maması aldım. 5 kg 'luk mama 335 liradan 460 a çıktı 1 günde.

• Üzgün
Tepkiler: bt
Sakarya'ya taşınmamla birlikte doğa sporlarına çok daha fazla vakit ayırabiliyorum. Şehir, bu iş için biçilmiş kaftan.

Dağa çıktığımda taze kahve demleyebilmek için aşağıda ki üründen aldım.

stanley-klasik-brew-pour-over-paslanmaz-celik-kahve-demleyici-yesil-1379-jpg.jpeg