Kenarda paraniz var mi ? Veya sanayi ile ic ice iyi ustaniz varsa neden olmasine36 318is yazasım var buraya. ne dersiniz, alınır mı?
320i ve üstünü M50-M52'leri daha fazla öneririm, bende takip ediyorum aşağı yukarı benzer fiyatlılar. Fiyatları benzerken tercihim 320i ve üstünden yana olurdu. Ha çok temiz bir 318is olur kaçmaz olur o zaman düşünülebilir ama ikisi 3 aşağı 5 yukarı aynılarken kesinlikle 320i.e36 318is yazasım var buraya. ne dersiniz, alınır mı?
Kaskonuz ve trafik sigortaniz cok pahali gelmis gibi .Kasko 2178 ₺
Trafik sigortası 941₺
Sınırsız imm 275₺
Not: Hasarsızlık indirimim var çok şükür. İşin kötü yanı piyasası benim aracımdan 150.000 fazla olan ailenin diğer aracını üzerinden 1 ay geçmemesine rağmen aynı paraya yaptırdık. O günkü dolar kuru 10.5 falan. Şuan zaten malum
Bütün klozlar dahil. Ayrıca yedek parça fiyatları çok arttı. İnternetten de fiyat almama rağmen bu kadar uygun çıkmadı. Yani aslında baya uyguna yapmış oldum. Fakat gün geçtikçe azalması gerekirken döviz kuru sebebiyle artıyor.Kaskonuz ve trafik sigortaniz cok pahali gelmis gibi .
Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması :/Yine yeni yeniden 2 x 15 kg New Dog Kuzu Etli & Pirinçli Yetişkin Köpek Maması
Yalnız bu sefer tamı tamına %60 zam yemiş şekilde.
Ulan her seferinde 3-5 ₺ zam geliyordu idare ediyorduk da bu nedir *** Kuru ekmeğe geçeceğim o da zamlanıyor. En son köpeklerin peşine takılacağım onların karıştırdığı çöpleri karıştırmaya başlayacağım, biraz da onlar beni beslemeye başlasın
240 ₺ değerinde benzinSüleyman'a 1sa 15dk arayla iki kere 150'şer liralık benzin
Ekli dosyayı görüntüle 37810