İçecek menüden pahalıya gelmiş22 TL Sınırsız gözleme ve çay aldım
24,75 TL ye kahve aldım
65 TL Market alışverişi +25 krş poşet
Starbucks sağolsunİçecek menüden pahalıya gelmiş
Niğde'de de açılmış hadi hayırlısı.Starbucks sağolsun
cihazın görselini veya linkini atabilir misiniz? Nasıl bir şey bu? Outdoor çalışabiliyor mu?Çok alakasız gibi gelecek ama belki birilerinin de başına geliyor, dertleniyorlardır diye yazayım dedim ..
Mahallemizin kedileri (burada sokak kedisi yok, hepsi ev kedileri diyelim) .. benim ve komşularımın ön bahçeye gayet güzel pisliyorlardı...
Ne yaptıysak olmadı .. en sonunda kendi kovucu (sadece kedi değil tabi ) aldık .. gayet işe yarıyor ... hem de sadece ultrasonic bir ses ile çalışıyor .. aklınızda olsun...
cihazın görselini veya linkini atabilir misiniz? Nasıl bir şey bu? Outdoor çalışabiliyor mu?
düzeltme: 60 amper kasasında 62 ampermiş, 2 amper kardayız60 amper bosch akü, akü ayağı
klavyemausa 3 alfa deposu yakıt parası gömdün he?Razer Blackwidow V3 Klavye aldım.
( 12 Seneden fazladır bana hizmet eden A4Techi emekli etme zamanı aynı şekilde mauseyide) Fiyatından bahsetmiyorum merak eden dostlar bakarlar
Bugün kısmetse gidip depoyu doldurum bir zam bekleniyormuş onuda yazarım aklımda kalırsa
Sanıyorum biraz öyle oldu uzun ömürlü ve sağlam bir şey olsun istedim ki şu an saçma sapan bir klavye ve hala çok memnun olduğum mausem ile 12 seneden fazladır birlikteyiz bunlar böyle dayandıysa onları düşünemiyorumklavyemausa 3 alfa deposu yakıt parası gömdün he?