En Son Ne Aldınız?

Dün akşam sipariş verdim, bu gün gelmiş eve geçince deneyeceğim merak ediyorum.
Ben dün akşam giydim dışarıda. 42'ydi numaram 42 aldım. İlk evde giydiğimde ayakkabının kalıbından dolayı, ayağımda taraklı olduğu için dar mı acaba dedim ama yok öyle değil. Dışarıda giyince de tabanı olsun, yürürken ergonomik olması falan çok memnun kaldım açıkçası. Çok hafif ayakkabı hiç ayağında mı değil mi hissetmiyorsun. Çok memnun kaldım. İnşaallah ömrü de kısa olmaz.

Hem çok beğendim hem oldukça rahat diyebilirim. 2 sene civarı da idare ederse parasının hakkını vermiş olur. Ayakkabılar oldukça pahalı malum. Bu fiyata Hummel ayakkabı bulmak zor. İhtiyacı olanlar düşünebilir.
Bi tane de ben aldım siyahından. Hummel ayakkabılar genelde rahat ama çok uzun ömürlü olmuyorlar, fiyatına göre yetersiz sayılmaz ama 119 liraya kinetix bile yok artık

Bi tane de ben aldım siyahından. Hummel ayakkabılar genelde rahat ama çok uzun ömürlü olmuyorlar, fiyatına göre yetersiz sayılmaz ama 119 liraya kinetix bile yok artık
Ben ayakkabılar artık çok pahalı oldu diye hep flo'dan uyduruk spor ayakkabıları alıyordum. Tabanları falan bir süre sonra canımı acıtıyordu. Geçenlerde baktım dediğin gibi bu fiyatlara uyduruk spor ayakkabılar bile yok artık. Bu Hummel en azından çok rahat ve kaliteli bir ayakkabı giydiğini hissettiriyor. Ömrü konusunda da işte dediğin gibi 120 lira verdim neticede. 1-2 sene arası idare etse fazlasıyla yeterli. Parasının karşılığını vermiş olur.

2013 model 1.6 motor için 497.5 ₺
2015 model 2.0 motor için 1441 ₺ MTV.
Eskiden düşerdi. Şimdi her sene yükseliyor. Helal etmediğimi söylememe gerek yok sanırım.

• Üzgün
TP-Link Archer Ax55 wireless router aldım...
Eski routerim de gigabit ti.. bu da giga bit .. ama wifi hızım 2.5kat arttı.... tavsiye ederim.. hem korkunç pahallı da değil.

En son aldıklarım bu iki soket arkadaş. Arabanın konusunda bahsettiğim koltuk altı soket arızasına alternatif bir çözüm olacağını ümit ediyorum.
image0.jpeg image1.jpeg

Bütün borcum harcım bitti ve maaş zammıda gelince epeydir ihtiyacım olan yeni bir cep telefonu işini aradan çıkardım. 13 pro yaptım kendime 256 lığından. Battı balık yan gider hesabı 😂 3-4 sene o işi düşünmem artık. Bu günde bir notebook için görüşmem olacak uyarsa onuda alacağız. Ayrıca dün çocuklar için bir eğitim programına kayıt yaptırdım kendimi. Bir de o eğitimi destekleyecek kaynak kitap aldım. Eğitim bana sonra uygulamayla karışık kitap çocuklara.