Ben de geçen çikolatalı pide denedim.Benim gibi çikolata sevenler için efsane diyebilirim.Çikolatalı açma (çok yağlı oluyor ama tadı mükemmel)
Hayirli olsun. Size bunu yazarken gemiye stajyer gonderdim 750 $ a .İlk maaşımı aldım(stajyer maaşı )
Teşekkür ederim kaptanımHayirli olsun. Size bunu yazarken gemiye stajyer gonderdim 750 $ a .
İtü duim mi okusaydık sürünücez galiba mezun oluncaHayirli olsun. Size bunu yazarken gemiye stajyer gonderdim 750 $ a .
Amatör denizcilik belgem var, güzel çay demlerim eleman lazım miHayirli olsun. Size bunu yazarken gemiye stajyer gonderdim 750 $ a .
Amator denizci belgesi artik herkeste var. Bana uzakyol ehliyeti lazim :/Amatör denizcilik belgem var, güzel çay demlerim eleman lazım mi
Boşa yaşıyoruz bu hayatı. Yemin ediyorum izlemeye gelmişiz bile diyemiyorum, izleyemiyoruz o derece.750 $ a
Bazi meslekler cok zordur ama geliri fena degildir . Bence ne geldi ne gitti hesabina bakmak lazim. Mesela cevre muhendisi ile gemi makina muhendisi ayni degildir gibi.Boşa yaşıyoruz bu hayatı. Yemin ediyorum izlemeye gelmişiz bile diyemiyorum, izleyemiyoruz o derece.
Mutlaka.. Hatta denizcilik sektörünün de bilhassa zor olduğunu biliyorum. Ama Türkiye'deki iş şartlarına da bakıldığında zaten yaptığın hiç bir işte hakkını alamadığın için insana yine de koyuyor.Bazi meslekler cok zordur ama geliri fena degildir . Bence ne geldi ne gitti hesabina bakmak lazim. Mesela cevre muhendisi ile gemi makina muhendisi ayni degildir gibi.
Haklisin vallaha…Mutlaka.. Hatta denizcilik sektörünün de bilhassa zor olduğunu biliyorum. Ama Türkiye'deki iş şartlarına da bakıldığında zaten yaptığın hiç bir işte hakkını alamadığın için insana yine de koyuyor.
Hayirli olsun. Size bunu yazarken gemiye stajyer gonderdim 750 $ a .