Kartal Yuvası'ndan cüzdan
fusetea
ilaç
fusetea
ilaç
Benzin 20 lira değil mi hocamYemek 250 TL,
20 litre benzin 515 TL,
2 adet Sema gösterisi için bilet 60 TL,
2 adet Konya Panorama Müzesi girişi 12 TL.
Pardon 25 litre olacaktı.Benzin 20 lira değil mi hocam
Oha diyecek insanlar olacaktir not duselim yurtdisi diyeBu ay battim.
Siemens camasir makinesi
Siemens kurutma makinesi
Siemens elektrik süpürgesi
Samsung televizyon
Bir de asagidaki arkadas. Adi Note degil ama alim gücüm oldukca bu seriden devam. Pesin degil kontratli aldim.
Türkiye'de olsa 1 ayda ancak elektrik süpürgesini alirdim. Alim gücü arasinda korkunc fark var. Ortalama maasi olan birisi 2-3 aylik gelirle evin tüm temel ihtiyaclarini alir tabi ev bulabilirseOha diyecek insanlar olacaktir not duselim yurtdisi diye
Bu ay battim.
Siemens camasir makinesi
Siemens kurutma makinesi
Philips elektrik süpürgesi
Samsung televizyon
Bir de asagidaki arkadas. Adi Note degil ama alim gücüm oldukca bu seriden devam. Pesin degil kontratli aldim.
Biraz öyle oldu. Suan Note 5 kullaniyorum. ondan önce de Note 2 vardi, yani hep bu telefonu kullandim. Is konusunda cok isime yariyor acikcasi.Hadi hayırlı olsun,burada bir 50 bin lira yatıyor S22 Ultra ise eğer,Note 8 kullanan biri olarak çok kullanışlı olacağını söyleyebilirim.Benim için pek kullanışlı olmadı çünkü kompakt bir telefona ihtiyacım olduğunu 4 seneyle anladım Ancak uzun ömürlü özellikle iş-okul için muazzam cihazlardır.
Bir de kurutmalı çamaşır makinesi neden tercih etmediniz ? Bizde Siemens Wash&Dry vardı 5-10 sene kullandıktan sonra anakartı gitti diye Arçeliğin kurutmalı çamaşır makinesini tercih etmiştik.Kurutmalılar gerçekten büyük kolaylık ve alan tasarrufu sağlıyor.
OHABu ay battim.
Siemens camasir makinesi
Siemens kurutma makinesi
Philips elektrik süpürgesi
Samsung televizyon
Siemens ile Beko fiyatlari cok benzerdi, olmusken Alman mali olsun bari dedim. Ancak Miele asiri pahalliymis. 1500 euroluk camasir makinesi alacak kadar kafaya geldigim zaman altimda 911 Turbo falan olur sanirimOHA
Ya madem bu kadar batacaksın, bari Miele ile filan batsaydın :'D Şanın yürürdü
Güle güle kullan =)