Bak aşırı sevindim bu habere.Bir buna bir de bedelliye
Hayırlı olsun, cihaz Rotary anladığım kadarı ile. Özellikle araç üzerinde kullanırken fazla ısıtmamaya dikkat edin. Elinizin tersi ile sık sık kontrol edin. Yoksa tatsız sonuçlar ortaya çıkabilir. Vernik-Boya yanarsa boyadan başka çözümü yok maalesef. Aynı şekilde keskin hatlarda da kağıt bant - maskeleme bandı kullanıp riskleri azaltabilirsiniz.Şöyle bir polisaj makinesi aldım ...
Anladığım bir konu değildi.. ama özellikle evdeki parkeleri, mutfak tezgahı ve zaman zaman da araba için kullanabileceğimi düşündüm...
Ekli dosyayı görüntüle 41247
Halen de düşünüyorum ... makine geldi... daha çalışıp çalışmadığını bile kontrol etmedim
Tavsiye için çok teşekkürler. Zaten araba en son kullanacağım alan.Hayırlı olsun, cihaz Rotary anladığım kadarı ile. Özellikle araç üzerinde kullanırken fazla ısıtmamaya dikkat edin. Elinizin tersi ile sık sık kontrol edin. Yoksa tatsız sonuçlar ortaya çıkabilir. Vernik-Boya yanarsa boyadan başka çözümü yok maalesef. Aynı şekilde keskin hatlarda da kağıt bant - maskeleme bandı kullanıp riskleri azaltabilirsiniz.