En Son Ne Aldınız?

Hediyeli duj jeli.

1673344673008.png

O kadar çok şey aldım ki hatırlamıyorum :D

Kredi kartıma bakınca 8741,68 Kuruş bu ay harcama çıkmış , korkuyorum :D

• Üzgün
Tepkiler: bt
Çok acayip bişey yaptım…

Dün akşam kendim için bir ayakkabı almak istedim. İki model arasında kalıp, fikir için eşime yolladım. Eşim ikisini de beğenmedi ve başka bir marka önerdi.

Verilen tavsiyeyi pek dikkate almayıp, beğendiğim iki ayakkabıdan birini aldım.

bana ne oluyor ?

Trafik sigortası 2476 TL,
Kasko 4867 TL,
4 adet Bridgestone Blizzak Lm005 6000 TL,
Ekspertiz ücreti 1500 TL.
Bu ayı atlatma challenge yapıyorum.🙄

Elim ayağım titriyor , umarım pişman etmez , evdekilere jest yapalım dedik...

Ekli dosyayı görüntüle 41265

WW11BGA046AE/AH​

modelini yakın zamanda aldık yıkama performansı güzel ancak değişik bir makina çok saçma bir su alma sistemi var başlarda ve durulama yapacağı sıra su alıyor ve bunu tek seferde almıyor azar azar devamlı alıyor bu su alması birkaç dakika sürüyor ve rahatsız ediyor sıkma sesi iyi fazla ses çıkarmıyor

810 liralık BP Ultimate benzin
4x185/65/r14 86 T Hankook Winter i-Cept RS3 2023 üretim
4x Orijinal Hyundai Mobis Accent Blue 14 inç Teneke Jant ve kapakları
8x Orijinal Mobis-Hyundai NGK R buji
2x Silikon anahtar kılıfı
Schafer Prochef XL Gri Stand Mikser

Ben de kullandım. Memnunum, f/p ürünüdür. Hanım bana yol vermeseydi onun laptopa geçirecektim, bir eski toprağı da ben şahlandıracaktım, kısmet olmadı.
Ben ilk kez ssd'li laptop kullaniyorum. Kingston markasini bilirdim onceden ama kullaninca gercekten cok memnun kaldim. Dedigin gibi fp urun kesinlikle. Babamin eski laptop'a da aynisini alacagim. Bu arada hanim yol vermeseydi derken ? Bitti mi ? 😕

Son düzenleme:

WW11BGA046AE/AH​

modelini yakın zamanda aldık yıkama performansı güzel ancak değişik bir makina çok saçma bir su alma sistemi var başlarda ve durulama yapacağı sıra su alıyor ve bunu tek seferde almıyor azar azar devamlı alıyor bu su alması birkaç dakika sürüyor ve rahatsız ediyor sıkma sesi iyi fazla ses çıkarmıyor

Aslında bende onu alacaktım fakat daha teknolojik bir ürün olsun istedim ve bunu tercih ettim :D 20 sene motor garantisi çok cezbetti ve şu an evdeki makinada en az 15-20 senelik 6kg bir samsung olunca dedim devam edelim samsungla :)

Eski makinada bunun aynısı ;

resim_2023-01-15_000717826.png

Kahve makinası için su filtresi
süt köpürtme kabı
Bir deri, bir çelik saat kordonu
Mineral saat camı çizik giderme seti (işe yarayacak mı meraktayım)

bende golf 8 almak için baya bi araştırıyorum bayiler sağolsun bi türlü bulamadık geliceği tarih vs de belli değil öneriniz var mı acaba ?
Arabaya ihtiyacınız varsa sıfır peşinde koşmadan bulduğunuz en optimum aracı bir an öncalıp geçin derim. Önerim bu yönde.

Bayiler Haziran’a kadar üretim yok diyor. Ordan sonra gelecek arabaları da çoğu zamanki gibi Doğuş’ta babası falan çalışanlar alır. Haziran’a kadar fiyatlar kim öle kim kala tabi o tarafı da var.

Kısaca içeride tanıdığınız falan yoksa uğraşmayın hiç.

şuan arabam olduğundan beklemeyi tercih ediyorum boşta değilim çok şükür, umarım hızlı bi şekilde üretimi tekrar başlarda gelir