109,5 tl de benden serçedes var olsunDevletimden motorlu taşıtımı trafikte 6 ay boyunca yürütmek için destur ( 109,50 ₺ karşılığında)
Cips
damak çikolata
gazoz
melisa çayı
Elim ayağım titriyor , umarım pişman etmez , evdekilere jest yapalım dedik...
Ekli dosyayı görüntüle 41265
Ben de kullandım. Memnunum, f/p ürünüdür. Hanım bana yol vermeseydi onun laptopa geçirecektim, bir eski toprağı da ben şahlandıracaktım, kısmet olmadı.Bana gelişi 500 liraya yakın bir şey oldu. SSD'yi takınca laptop resmen uçağa dönüştü.
Ben ilk kez ssd'li laptop kullaniyorum. Kingston markasini bilirdim onceden ama kullaninca gercekten cok memnun kaldim. Dedigin gibi fp urun kesinlikle. Babamin eski laptop'a da aynisini alacagim. Bu arada hanim yol vermeseydi derken ? Bitti mi ?Ben de kullandım. Memnunum, f/p ürünüdür. Hanım bana yol vermeseydi onun laptopa geçirecektim, bir eski toprağı da ben şahlandıracaktım, kısmet olmadı.
WW11BGA046AE/AH
modelini yakın zamanda aldık yıkama performansı güzel ancak değişik bir makina çok saçma bir su alma sistemi var başlarda ve durulama yapacağı sıra su alıyor ve bunu tek seferde almıyor azar azar devamlı alıyor bu su alması birkaç dakika sürüyor ve rahatsız ediyor sıkma sesi iyi fazla ses çıkarmıyor
aynnBen ilk kez ssd'li laptop kullaniyorum. Kingston markasini bilirdim onceden ama kullaninca gercekten cok memnun kaldim. Dedigin gibi fp urun kesinlikle. Babamin eski laptop'a da aynisini alacagim. Bu arada hanim yol vermeseydi derken ? Bitti mi ?
Allah hayirlisini, aldiginin yerine daha guzel gunleri koymayi nasip etsin insaallah hocam.
bende golf 8 almak için baya bi araştırıyorum bayiler sağolsun bi türlü bulamadık geliceği tarih vs de belli değil öneriniz var mı acaba ?@Bedirhan ‘ın aklıma sokmasıyla
Golf 8.
Arabaya ihtiyacınız varsa sıfır peşinde koşmadan bulduğunuz en optimum aracı bir an öncalıp geçin derim. Önerim bu yönde.bende golf 8 almak için baya bi araştırıyorum bayiler sağolsun bi türlü bulamadık geliceği tarih vs de belli değil öneriniz var mı acaba ?