En Son Ne Aldınız?

Sorma hocam dün benzine 1 liradan fazla zam yaptılar.2023’te uçuşa geçiyorduk ama hangi yöne en başından belli zaten.
2021 şubat mart ayında depo 350 liraya fulleniyordu (içinde biraz mazot varken tabi). Şöyle bir ekleme yapayım; kullandığım aracın deposu 70 litre. 45 - 50 litre depoları da siz hesaplayın. Yemin ederim bunalıyorum Altan.

5mg melatonin
1 lt Castrol Radiocool organik antrifriz
Oto sanayide bir takım işçilik hizmetleri
Edit: bir ara 2 hotwheels (McLaren F1, Lamborghini Miura), 2 matchbox aldım (SubaruSVX, 1962 VW Beetle)

Son düzenleme:
2015 2.0 TDI DSG Passat b8 - 2327₺
2013 1.6 TDI DSG Passat b7 - 803₺
Toplam: 3130₺ MTV.

• Üzgün
Tepkiler: bt
mobil1 5w-30 motor yağı
yağ filtresi
100 tl yağ değişim işçiliği.

buraya notum olsun, dışarıda değiştirdiğim son yağ bugünküydü. hava ve polen filtrelerine kendim ulaşabildiğim için kendim değiştireceğim. bir sonraki bakıma kriko, takoz ve lokma takımı ile birlikte kendi aracının ustası olarak girmeyi planlıyorum. bu ülke hukuku beni 2. meslek sahibi yaptı, ekonomisi sayesinde de sıra 3. mesleğimize inşallah.

mobil1 5w-30 motor yağı
yağ filtresi
100 tl yağ değişim işçiliği.

buraya notum olsun, dışarıda değiştirdiğim son yağ bugünküydü. hava ve polen filtrelerine kendim ulaşabildiğim için kendim değiştireceğim. bir sonraki bakıma kriko, takoz ve lokma takımı ile birlikte kendi aracının ustası olarak girmeyi planlıyorum. bu ülke hukuku beni 2. meslek sahibi yaptı, ekonomisi sayesinde de sıra 3. mesleğimize inşallah.
100 tl çok uygun geldi bana geçen sene şubatta bana 250 tl yazdılar, sonra 200 aldılar.

935 TL radar cezası.
İndirimli 700 küsur bişey ödedim.

Maşukiyeye ne zaman gitsem o kahvaltı bana çok pahalıya mal oluyor. Bundan sonra kahvaltı rotası Yuvacık.

935 TL radar cezası.
İndirimli 700 küsur bişey ödedim.

Maşukiyeye ne zaman gitsem o kahvaltı bana çok pahalıya mal oluyor. Bundan sonra kahvaltı rotası Yuvacık.
O radarlar olmasa ben ortalama 7 yakarım. (Diliskelesi'nde yediğim 1800küsürlük radar cezasının acısı hala içimde...)

100 tl çok uygun geldi bana geçen sene şubatta bana 250 tl yazdılar, sonra 200 aldılar.
15 senedir tanıdığım, bütün arabalarımı götürdüğüm usta o yüzden. çırağa değiştirtti yağı, nazım geçer ben hallederim desem kendim de yapardım hiç para almazdı. ama o kadar hukukumuz olan insanlar bile artık ekonomik darlıktan kafayı sıyırdılar. ben özellikle bazı durumlarda esnaf kazansın dedikçe karşımda aynı tepkiyi görememeye başladım. yapacak bişey yok, benim elimden iş gelir allah kaza bela vermedikten sonra bayramdan bayrama görüşürüz kendisiyle

O radarlar olmasa ben ortalama 7 yakarım. (Diliskelesi'nde yediğim 1800küsürlük radar cezasının acısı hala içimde...)
Çok şükür serçe var, radara giremiyorum :D (edit: şom ağızlılık etmemişizdir inşallah 2 gün sonra dirft cezası gelmesin hatatat )

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: bt
WhatsApp Image 2023-01-31 at 22.23.26.jpeg