Burası çok etkiledi beni hhahahahahah.şeref abiden tavsiye
Bu stick deodorantlar kıyafetleri mahvediyor genelde belli süre kullanımdan sonra. Kumaş yapılarını direkt bozuyor. Umarım bu üründe olmaz bu.Old Spice Nightpanther Erkek İçin Deodorant Stick, 50 ml https://amzn.eu/d/folvXAn
Kokusu çok tartışılır. Kimi sever kimi sevmez. Önceden whitewater olanını kullandım. Bence o kötüydü. Şuan (bitmek üzere) captain modelini kullandım kokusu bence güzel. Şimdi nightpanter aldım kokusu eehh yani. İyi sayılır bence. İşlevsel olarak hepsi çok iyi ama. Teri baya engelliyor, hele ter kokusu hiç olmuyor.
Bir de HP S650 SSD aldım ama kargoda, gelmesini bekliyorum.
Geçen hafta basınçlı yıkama makinesi aldım (buna tam olarak ne deniyor bilemedim Türkçe de
Derdim arabayı yıkmaktan çok özellikle bahçedeki zemin yüzeylerdeki lekeleri temizlemek ve yosunlu alanalardan kurtulmaktı ..
Çok başarılı gerçekten .. yalnız "dirt buster" ucu ile ahşap yüzeylerdeki boyları hiç acımadan söküyor .. yani kullanırken dikkatli olmak veya daha düşük basınçla çalışmak gerekebiliyor.
Tavsiye ederim
Açıkçası ben de baya kafayı kırdım hangisini alsam diye ve sonunda K4 aldım. Çok aksesuarlı olan bir model değil ama su soğutmalı ve malzeme kalitesi biraz daha iyi olduğundan k2 ve k3 leri tercih etmedim(hoş ben onların da gayet yeterli olacağımı düşünüyorum)Hayırlı olsun,Karcher'in hangi modelini aldınız ? Ben K2 kullanıcısıyım 4 yıldır ve hortum uzunluğu hariç epey memnunum.Bendeki cihazın tekerlekleri olmadığı için taşıması epey zahmetli oluyor,hortum almak istediğimde ise neredeyse makineden fazla bir para vermek zorunda olduğum için erteliyorum ancak bugün @Testarossa ile yaptığımız yıkamada hortum uzunluğunun en azından benim makine için elzem olduğunu bir kez daha görmüş olduk.Deneyimlerinizi bekliyorum