Ayağında paralansin üstad 3k si var mıdır?
- Birkenstock Sandalet.
- Bosch Aerotwin Silecek Seti.
- Plakalık.
- 1979₺ Radar Cezası.
- AC&Co Boxer (Çok rahatmış tavsiye ederim.)
- 3-5 Tişört.
4 senedir aerotwin kullanıyorum. Sileceği çok sık kullanırım. Hemen hemen her gün. Net görüntü benim için önemli çünkü. Yoğun kullanıma rağmen atlama, çizme, leke bırakma, ötme yok.bosch silecek nasil ? arastirip mi aldiniz , memnunmusunuz ?
Daha önce kullandım hiç memnun kalmadım.bosch silecek nasil ? arastirip mi aldiniz , memnunmusunuz ?
Onun olayı sanırım orijinallikten ziyade Eco serisi. AeroTwin ile AeroEco aynı görünümdeler. Kalite olarak sadece AeroEco'yu biliyorum, yarı fiyatına olan sileceklerle aynı. Çakma ürün için sadece ambalajı değiştirseler tamam... Bosch kendi çakmasını zaten ayrı seri olarak üretiyor. =)Daha önce kullandım hiç memnun kalmadım.
Orada cama normal cila sürmek gibi bir enayiliğim vardı ona bağlayarak bir kere daha alıp şans vermek istedim.
Çevremde kullananlar orijinalini aldılarsa hep memnun. Piyasada çakması en çok dolanan marka Bosch muhtemelen.
Bu sefer sileceksepetinden alım orijinalliğine güvenerek göreceğiz.
Kullanıcı yorumlarında çok büyük bir memnuniyet görünüyor ancak fiyatı düşündürüyor açıkçası.Benim Egea için baktım 600 TL civarında.Daha önce kullandım hiç memnun kalmadım.
Orada cama normal cila sürmek gibi bir enayiliğim vardı ona bağlayarak bir kere daha alıp şans vermek istedim.
Çevremde kullananlar orijinalini aldılarsa hep memnun. Piyasada çakması en çok dolanan marka Bosch muhtemelen.
Bu sefer sileceksepetinden alım orijinalliğine güvenerek göreceğiz.
bizim egeada hala ilk silecekleri duruyo 4.5 yıllık benim arabadaki 6 aylık silecekten güzel siliyo. 600 700 falan verilecekse servise sorulabilir bi deKullanıcı yorumlarında çok büyük bir memnuniyet görünüyor ancak fiyatı düşündürüyor açıkçası.Benim Egea için baktım 600 TL civarında.
Bizim Fiesta da oem silecekleri 5-6 yıl kullanmıştı. Satana kadar bir kere silecek aldım o arabayabizim egeada hala ilk silecekleri duruyo 4.5 yıllık benim arabadaki 6 aylık silecekten güzel siliyo. 600 700 falan verilecekse servise sorulabilir bi de
Hocam demeden edemeyeceğim5000 TL Araç Bakım (Klima ve elektrik sistemi)
1934,48 TL VPro Motorin
ya neyse ne yazıklar olsun