En Son Ne Aldınız?

Benzin 400 TL,
Mavi'den indirimli ceket 480 TL,
Eşime yıl dönümü için bileklik 3600 TL,
Ufak beyimizin öksürüğü için kozalak macunu 160 TL.

Amazon Prime Day indirimlerinden;

iPhone 12 Mini
JEtech 3 in 1 Pack for iP12M
DEASL Kärcher K2 10 Metre uzatma hortum
Puma Roma Basic Low Boot Ayakkabı
Dockers Supreme Flex Short

Rutin;

1500 TL V Power benzin
50 TL market alışverişi
Vodafone 50 GB Ek paket

Saat için ekran koruyucu film
500₺ benzin
5x alkolsüz bira
birazdan alabildiğim kadar köpek maması alacağım :')

bosch silecek nasil ? arastirip mi aldiniz , memnunmusunuz ?
Daha önce kullandım hiç memnun kalmadım.
Orada cama normal cila sürmek gibi bir enayiliğim vardı ona bağlayarak bir kere daha alıp şans vermek istedim.
Çevremde kullananlar orijinalini aldılarsa hep memnun. Piyasada çakması en çok dolanan marka Bosch muhtemelen.
Bu sefer sileceksepetinden alım orijinalliğine güvenerek göreceğiz.

2x sandalye
2x vantuzlu sabunluk
8x 15kg Heydoo kuzu etli köpek maması
Orada cama normal cila sürmek gibi bir enayiliğim vardı ona bağlayarak bir kere daha alıp şans vermek istedim.
Çevremde kullananlar orijinalini aldılarsa hep memnun. Piyasada çakması en çok dolanan marka Bosch muhtemelen.
Onun olayı sanırım orijinallikten ziyade Eco serisi. AeroTwin ile AeroEco aynı görünümdeler. Kalite olarak sadece AeroEco'yu biliyorum, yarı fiyatına olan sileceklerle aynı. Çakma ürün için sadece ambalajı değiştirseler tamam... Bosch kendi çakmasını zaten ayrı seri olarak üretiyor. =)

Kullanıcı yorumlarında çok büyük bir memnuniyet görünüyor ancak fiyatı düşündürüyor açıkçası.Benim Egea için baktım 600 TL civarında.

Kullanıcı yorumlarında çok büyük bir memnuniyet görünüyor ancak fiyatı düşündürüyor açıkçası.Benim Egea için baktım 600 TL civarında.
bizim egeada hala ilk silecekleri duruyo 4.5 yıllık benim arabadaki 6 aylık silecekten güzel siliyo. 600 700 falan verilecekse servise sorulabilir bi de

bizim egeada hala ilk silecekleri duruyo 4.5 yıllık benim arabadaki 6 aylık silecekten güzel siliyo. 600 700 falan verilecekse servise sorulabilir bi de
Bizim Fiesta da oem silecekleri 5-6 yıl kullanmıştı. Satana kadar bir kere silecek aldım o arabaya

1500 TL V Power benzin
CS:GO Factory New StatTrak™ AWP | İkililik silah skini+30 Leş
4x Kamp Sandalyesi
Stone Banks Karcher K2 15M uzatma hortum
8x Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi Sütü
Shell ScreenWash cam suyu
8x Purina Yaş Yavru Kedi Maması
Wiskas Junior Kuru Yavru Kedi Maması