Tam bir f/p canavarı. Üzmeden ömür boyu kullanılırCasio (CasiOak) G-Shock GM-2100-1ADR. Metal gövdesi ve minimal duruşu ile hoşuma gitti.
Bir tek imkanım olsa metal kayışlı versiyonunu alırdım fakat normali 165 euro iken metal kayışlı versiyon bluetoothlu satıldığı için +450 euro oluyordu. Kendim sonradan metal kayış alıp takmayı planlıyorum.Tam bir f/p canavarı. Üzmeden ömür boyu kullanılır
Metal kayış daha kolay ancak ucuzu çekilmez oluyor metal kayışın, iyi bir şey alın bence. 50-60 Euro altında pek iyi kayışlar yok bence. Bluetooth’un da güzelliği sürekli telefonla güncelleme yapabilmesi saati ve geri kalmaması ama onun da çok sorun olacağını düşünmüyorum. Casio pilli saat pek geri kalmaz zaten.Bir tek imkanım olsa metal kayışlı versiyonunu alırdım fakat normali 165 euro iken metal kayışlı versiyon bluetoothlu satıldığı için +450 euro oluyordu. Kendim sonradan metal kayış alıp takmayı planlıyorum.
Ben 4-5 senedir bluetooth'lu g shock kullanıyorum, fark vermeye değecek hiçbir özelliği yok bence ve bağlamadan da saat geri kalmıyor.Metal kayış daha kolay ancak ucuzu çekilmez oluyor metal kayışın, iyi bir şey alın bence. 50-60 Euro altında pek iyi kayışlar yok bence. Bluetooth’un da güzelliği sürekli telefonla güncelleme yapabilmesi saati ve geri kalmaması ama onun da çok sorun olacağını düşünmüyorum. Casio pilli saat pek geri kalmaz zaten.
Umarım kulağımdan düşmez kulaküstü almayı düşünüyordum ancak bunun üç katı para vermek gerekiyorKesinlikle çok güzel bir kulaklık ben çok memnunum
Bunun Egea versiyonundan. Sanırım Benzin TV etkisiKapı içleri ve diğer saklama gözleri için Corsa'ya halı kaplama konfor seti
Opel Corsa F Konfor Seti - Graficar
Araca Özel Birebir Uyum Kolay Uygulama, Premıum Görünüm Uzun Ömür, temizlenebilir malzemegraficar.com.tr
Ben focusclub'taki forumda gördüm. Admin corsa aldı ve bundan sipariş etmiş. Nedir ki bu falan derken benzin tv'de kendi skodasına uygularken gördüm. Dedim bir alayım bakayım işe yarar bir şeyse uygularım Acaba forumda kaç kişi var bundan uygulayanBunun Egea versiyonundan. Sanırım Benzin TV etkisi
Evet ben de merak ettim aldım elime ulaştı ama daha uygulamadım, uygulayınca deneyimlerimi aktarırımBen focusclub'taki forumda gördüm. Admin corsa aldı ve bundan sipariş etmiş. Nedir ki bu falan derken benzin tv'de kendi skodasına uygularken gördüm. Dedim bir alayım bakayım işe yarar bir şeyse uygularım Acaba forumda kaç kişi var bundan uygulayan
Benim durum daha enteresan; bende henüz araba yok Bakalım gelince ben de girişeceğim. İzlediğim kadarıyla 2 püf noktası öneriyorlar; birincisi arka taraftaki sarı renkli yapışkanı tutan kağıdın hepsini bir anda sökmeyin. Montajı yaptıkça kademe kademe sökün diyorlar. İkincisi de yapışkan yerlere parmakla dokunmayın ki özelliğini kaybetmesin diyorlar.Evet ben de merak ettim aldım elime ulaştı ama daha uygulamadım, uygulayınca deneyimlerimi aktarırım