Katılıyorum, geçtiğimiz nisanda palioya sadece sigorta 6k çıkmıştı.Abi bu fiyatlara nasıl kasko yapıyorsunuz ya üstelik VW yani arabasadece kaskoya 21.000 civarı ödedim 5 ay önce
Katılıyorum, geçtiğimiz nisanda palioya sadece sigorta 6k çıkmıştı.Abi bu fiyatlara nasıl kasko yapıyorsunuz ya üstelik VW yani arabasadece kaskoya 21.000 civarı ödedim 5 ay önce
Meslek grubu ve ailede küçük çocuk varsa indirim yapılıyor.Geçen arkadaşım da benim kaskoyu aynı şekilde düşük buldu.Benim poliçede %25 öğretmen indirimi var mesela.Abi bu fiyatlara nasıl kasko yapıyorsunuz ya üstelik VW yani arabasadece kaskoya 21.000 civarı ödedim 5 ay önce
Sigorta evet kesinlikle hocam. Benim de sigorta poliçeleri genelde kabul edilebilir çıkıyor ama sadece kaskoyu 21e yaptırınca, o fiyata hem kasko hem sigorta yapılması VW için bayağı uygun geldi bana.kasgo, sigorta tam olarak neye göre fiyat verdiği aracın piyasada bulunurluğuna ve kişiye göre değişiyor galiba ,
Sene başında babamın üstüne hem Mondeo (2013 en dolu) hem Kia cee'd (2011 orta paket) vardı
Mondeo kasko+sigorta 15k-17k, cee'd kasko+sigorta 9k-12k gibi fiyatı vardı (Mart ayında),
Nisanda 2001 en boş clionun sigorta fiyatı 9k idi, o arabada annemin üstüne kayıtlıydı
Daha çok kişiye göre fiyat veriliyor anladığım kadarıyla
BedavaKasko + Sigorta + Sınırsız İMM: 12.500 ₺
7. Basamak hasarsızlığım var. Araç da 2013 model. Sigortacımız da yardımcı oluyor sağolsun. Yoksa sadece kaskoya 20k veren yerler de vardı.Abi bu fiyatlara nasıl kasko yapıyorsunuz ya üstelik VW yani arabasadece kaskoya 21.000 civarı ödedim 5 ay önce
Bugün tablet günüXiaomi Mi Pad 6 8-256GB + Stylus Kalem
Eşime doğum günü hediyesi olarak düşündüm.Bilişim teknolojileri öğretmeni bir tanıdığım uzun ömürlülük noktasında çok önermediğini söyledi.Burada da benzer şeyler konuşulmuştu.O yüzden vazgeçtim.Onun için ayıracağım bütçeyi yakında ömrü bitecek olan laptop bilgisayarımı yenilerken kullanacağım.Bugün tablet günü
Ben de 1 adet Huawei MatePad 11 2023 + MatePad Klavye + M Pencil 2.Nesil aldım.
MatePad 11 için öğrenci vergi indirimden faydalanacağım.