Koca ekranın sürekli işlem yaparken maximum 4gb ram ile android'de donmadan çalışması zaten imkansız. Ben de olsam 7 inç ekranla yetinirdim. Burada olay çoğunlukla sistem gereksinimleri ve yazılımdan geçiyor. Mesela çoğunlukla birçok markanın geri görüş kamerasının çamur gibi olduğundan şikayet ediliyor, kamera kaç para ki kısıyorlar deniyor. Ancak orada daha yüksek datayı sürekli işleyecek bir yazılım ve donanıma ihtiyaç var. Bu da o hesap. Android senin araban için yazılmış bir yazılım değil. Çok ucuza dışarıdan tuttuğun adamların yaptığı ayarlamalar bir yere kadar çalışacak. Dolayısıyla aslında keyif alayım derken eziyete dönüşecek çoğu kullanım senaryonda. Bu nedenle en iyisi aracı alırken alınabilecek en iyi multimedyaya opsiyon verilip alınması. Yoksa dışarıdan zor bu işler maalesef.sizin bahsettiginiz tesla ekranı özel olarak bilmiyorum ama cevremde sonradan cin mali, yan sanayi dev ekran taktırıp memnun olan yok. yolda giderken ekran kararıyor, yeniden başlatıyor, yada donuyor, tepkisiz kalıyor gibi şikayetler var, sonrasında tekrar orjinaline geri donen arkadaşlarım oldu, bu arada montajı kolay, tesisatı bozacak bir durumu yok, o konuda şüpheniz olmasın, uyumlu bir cihaz aldıysanız tesisat konusunda sorun yasamazsınız. şahsen kendim iki arkadasa bmw f30 icin montaj yaptım evin garajında ama 2 hafta sonra sokup orjinaline cevirdik.
tavsiyem orijinalden sasmayin, daha kucuktur belki ama en azindan stabil calisir.