Bir kaç ay önce biz de samsung buzdolabı aldık şu ana kadar bir problem çıkarmadıBuzdolabı konusundaki bahtsızlığımız için kitap yazılır. Son aldığımız grundig buzdolabı, garanti biter bitmez gövde gaz kaçağından sonra çöp oldu. Millet bir buzdolabını çok uzun süre kullanırken biz 4. Buzdolabını alıyoruz ve hiçbiri de kullanıcı hatası olmadan bozuldu.
Umarım bu ürün en az 14-15 sene gider yoksa babam eve bir daha buzdolabı sokmaz. Ürün hakkında uzun bir araştırma yapamadım çünkü acil ihtiyacımız var. Samsung buzdolaplarıyla ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilir, sorunlu bir markaysa direk iptal ederim.
Hocam bunlar zaten garanti süresince bozulmazlar, mutlu mesut kullanırsın.Bir kaç ay önce biz de samsung buzdolabı aldık şu ana kadar bir problem çıkarmadı
Buzdolabı konusundaki bahtsızlığımız için kitap yazılır. Son aldığımız grundig buzdolabı, garanti biter bitmez gövde gaz kaçağından sonra çöp oldu. Millet bir buzdolabını çok uzun süre kullanırken biz 4. Buzdolabını alıyoruz ve hiçbiri de kullanıcı hatası olmadan bozuldu.
Umarım bu ürün en az 14-15 sene gider yoksa babam eve bir daha buzdolabı sokmaz. Ürün hakkında uzun bir araştırma yapamadım çünkü acil ihtiyacımız var. Samsung buzdolaplarıyla ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilir, sorunlu bir markaysa direk iptal ederim.
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim abi buzdolabı meselesi bizim için farklı bir boyuta vardı. Samsung'un ilgisi sevindirici olmuş, arçelik bu konuda gerçekten rezalet.Valla bende aldım samsung buzdolabı ama benim şansızlığıma dolap 1 ay çalıştıktan sonra arızalar havada uçuştu ve değişim talep ettim , samsung müşteri hizmetleri sağolsunlar çok ilgilendiler ettiler , 36 bin küsüre aldığımız buzdolabını değiştirdiler ve daha yüksek litreye sahip bir dolapla değiştirdim , 1 ay sürdü bu süreç ama sonunda istediğim dolabı verdiler , şuan mükemmel şekilde çalışıyor. 20 yıl garantisi var zaten kompresörün en büyük avantaj o oluyor bence
Bozulan ; RB56TS754WW
Değişimle istediğimiz ; RT62K7040WW
Ekstradan alınan ; RT38K50AQWW
Evdeki diğer samsung ürünleri tavsiye ederim ;
WW11BB534DAEAH / WW90T4020CE/AH
Tamamının seçim amacı 20 sene garanti ve dijital inverter teknolojisidir
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim abi buzdolabı meselesi bizim için farklı bir boyuta vardı. Samsung'un ilgisi sevindirici olmuş, arçelik bu konuda gerçekten rezalet.
Şu forumda benden çok benzin alan biri varsa o da sensindir he. Benim en fazla 8-9k civarında kalmıştır.Ocak ayında toplam 11 bin TL'lik benzin almışım.
Akşama 700 ₺ daha benzinŞu forumda benden çok benzin alan biri varsa o da sensindir he. Benim en fazla 8-9k civarında kalmıştır.
Neyse, en son ne aldım:
LiquiMoly 4lt 10w40 motor yağı
Wunder hava filtresi
Diğer parçalarla birlikte 10k bakım hizmeti
Direksiyon kaplama hizmeti
Toplam 11 çuval 15kg köpek maması
Bir de bu sabaha karşı 500₺ benzin
1 kutu pişmaniye