40 bin tl 3 yıl garanti uzatma
27 bin tl kasko(Eskiden kalanı değiştirme) + sigorta
Garanti uzatma için bence değer.Araç ne onu bilemiyorum ama kasko yüksek değil mi yahu?40 bin tl 3 yıl garanti uzatma
Araç BMW 218i, 27bin in 7.5'ü trafik sigortasıydı, 2bin tl si kasko için sınırsız imm poliçesiydi, geriye kalan 17.5 bin de Megane dan gelen kaskoyu devam ettirme için gerekli kısımdı. Sıfırdan kasko yapsam 27bin tl den başlıyordu kaskolar.Garanti uzatma için bence değer.Araç ne onu bilemiyorum ama kasko yüksek değil mi yahu?
Güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun.Güzel seyahatlerde kullanın.Araç BMW 218i, 27bin in 7.5'ü trafik sigortasıydı, 2bin tl si kasko için sınırsız imm poliçesiydi, geriye kalan 17.5 bin de Megane dan gelen kaskoyu devam ettirme için gerekli kısımdı. Sıfırdan kasko yapsam 27bin tl den başlıyordu kaskolar.
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun insallah.Güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun.Güzel seyahatlerde kullanın.
Çok ama çok pahalı. Gereksiz pahalı yani.fiyat aldım(57 bin TL)
Kesinlikle.Çok ama çok pahalı. Gereksiz pahalı yani.
Arabayı sıfır alırken bu ikisini opsiyon ekletsen bile bu kadar para tutmuyorken sonradan takıldığında bu denli pahalı olmasını aklım mantığım almıyor. İşçiliğinde de bir şey yok bunların. Zaten yerleri, soketleri, kabloları hep hazır. Forumlarda bile bu tarz şeyleri evinin bahçesinde kendisi takanlar var.Kesinlikle.
Geçenlerde servisi aradığımdan ve fiyat aldığımdan bahsetmiştim.Servis de orijinal ekran için 45 bin TL gibi bir rakam istemişti.Yani bu rakamlar hiç normal değil.50k cebimde olsa bir 50k daha koyar zaten orta pakede geçerim yani.Arabayı sıfır alırken bu ikisini opsiyon ekletsen bile bu kadar para tutmuyorken sonradan takıldığında bu denli pahalı olmasını aklım mantığım almıyor. İşçiliğinde de bir şey yok bunların. Zaten yerleri, soketleri, kabloları hep hazır. Forumlarda bile bu tarz şeyleri evinin bahçesinde kendisi takanlar var.
Tipik yetkili servis işte. Öpmeden bırakmıyor. Şu piyasada işçilik dahil maksimum 20 bin lira tutacak şeye istedikleri paralar cidden komik.Geçenlerde servisi aradığımdan ve fiyat aldığımdan bahsetmiştim.Servis de orijinal ekran için 45 bin TL gibi bir rakam istemişti.Yani bu rakamlar hiç normal değil.50k cebimde olsa bir 50k daha koyar zaten orta pakede geçerim yani.
BMW F750 GS
Trafik sigortası 4750 TL
Smile Lazer Ameliyatı Hizmeti
Ben cies fotoğrafı isterem !
Hocam bitcoin mining mi yapıyorsunuz6130 ₺ tutarında elektrik
Keşke... Mining filan yok. Şirketten getirdiğim sunucu çalışıyor arada, genelde PC açık, esas büyük balık ısınma tarafında.Hocam bitcoin mining mi yapıyorsunuz