En Son Ne Aldınız?

10 litre adblue aldım. 650₺ olmuş. Arabayı aldığımda(11.09.2024) 5lt'yi 300₺'ye almıştım.

Eski sahibi adblue ışığı yeni yandı demişti. Eğer üzerine çok yol yapmadıysa yaklaşık 2700 km'de 5 lt adblue tüketti.

Uyarı sonrası 9 lt kadar adblue aldı. 1 litresi bidonda kaldı.

10 litre adblue aldım. 650₺ olmuş. Arabayı aldığımda(11.09.2024) 5lt'yi 300₺'ye almıştım.

Eski sahibi adblue ışığı yeni yandı demişti. Eğer üzerine çok yol yapmadıysa yaklaşık 2700 km'de 5 lt adblue tüketti.

Uyarı sonrası 9 lt kadar adblue aldı. 1 litresi bidonda kaldı.
Egea için ben de ışık yanınca ekliyorum 10LT alıyor, ışık yanar yanmaz almaya dikkat ediyorum. %50'nin altında kullanılması tavsiye edilmiyormuş. Bugün tekrar alacağım benimde ışık yandı :D

Axor için 2x mercekli far siparişi verdim.
2 set h7 uzun kısa far 1 set h3 sis farı arayışım var.
Uzun kısa için 24 v destekli photon milestone 15000 lümen veya osram hlt 6000k var gibi gözüküyor başkaca önerisi olan varsa bekliyorum. Kısalarda yağmurda görüş kısıtlanmasın istiyorum. Uzun da sellektörü kuvvetli kaliteli bir şey olursa iyi olur.
Sisleri de yine yağmur sis için h3 sarı renk 24v led almayı planlıyorum sarı renk olacağı için halojenlere göre görüşü iyileştireceğini düşünüyorum.

@Basri Amca ’dan Terios için 4 adet 2021 CrossClimate 2 215/60/R16 99H XL
IMG_1719.jpeg

Terios için K&N kutu içi performans hava filtresi

Arabamızın bagaj kapağının değişmiş olduğu bilgisini aldık babamla bir.. Napalım, ilanı güncelledik biz de.
Bence Vida ile değişen bir parçanın değişmesinin hiçbir önemi yok.

Kaynak ile değişen arka çamurluk, marşpiyel gibi parçalara sıkıntı ile yaklaşırım ama onun haricinde yıllardır trafikte olan araç illaki ufak tefek çarpışmalar olacak