En Son Ne Aldınız?

Bence Vida ile değişen bir parçanın değişmesinin hiçbir önemi yok.

Kaynak ile değişen arka çamurluk, marşpiyel gibi parçalara sıkıntı ile yaklaşırım ama onun haricinde yıllardır trafikte olan araç illaki ufak tefek çarpışmalar olacak
30 yaşındaki arabanın yürüyeninden önce değişenine bakılan tek ülke Türkiyedir.

Baseus Tiny Star 30 watt tavsiye ederim tasarimi cok guzel ve telefon sarj icin yeterli.

bir tik daha pahali SPIGEN Steadiboost 27 watt ile telefonu nispeten hizli sarj eder, iki ciikisi var.

Aukey Enduro Nano AC 30W, USB-A, USB-C ki cikisli, estetik, favorim budur.

Ekli dosyayı görüntüle 46121Ekli dosyayı görüntüle 46122
@inzfatih hocamdan tavsiye alalı 6 ayı aşkın zaman geçmiş.
O dönem yapılan fahiş zamlara kızıp almamıştım, şimdi fiyatların doyum noktasına ulaştığını düşünerek şu ürünü aldım.

Şarj kablomun bozulduğu zamanda, şarj kablolu olanı ile yalnızca adaptörün aynı fiyatlara satılması epey iyi oldu :)

O iş olmaz hocam, galerilere sıfır araç satışı yasağı gelecekti ne oldu? Kilometrelerin hepsi 6001 oldu. Zor yani, sanmıyorum. İşini iyi yapan herkese bol kazançlar.
Tabi ki işini iyi yapan herkes iyi para kazanıyor zaten.Kimsenin kazancında gözümüz yok.Bizim söylemek istediğimiz bir sektörde adaletsizlik varsa veya mantık dışı bir para akışı varsa bunlara ekstra bir önlem getirilebilir veya altta kalan kesime bir şeyler yapılabilir.

Axora
Uzunlar için Photon H7 mono
Kısalar için Osram Ledriving HLT
Eve trendyol indiriminden 3x30’lu gündelik kullanmaya çatal kaşık takımı
siparişledim inş sağ salim gelir. Farlar nasıl olacak meraktayım.

Axorun sislerine limon sarısı led ambiyanslarına da amber veya lacivert led çözdüğümde aydınlatma harcaması bitmiş olacak.

Bugün ilk Scaniamı alacaktım ki annem mani oldu. Artık büyüdün gerçeğini al dedi 6 milyona kaldı 5.999.820₺

1731363102187.jpeg

Çok dolma kalem gurmesi değilimdir ama MontBlanc dolma kalem, bugüne kadar kullandığım en iyisiydi.
Dolma kalem olayının zirvesini temsil ediyor. İşçilik olan benzer ve fiyatına göre daha iyi kalitede olanlar da var aslında ama yazım ve uzun ömürlülük konusunda çok optimum bir yerde duruyor. Oldukça pahalı olmasına rağmen bunu başarması da hala bu konuda lider yapıyor Montblanc'ı. Bu iş de saat gibi biraz gusto işi olduğundan, elle üretimler vs. olduğundan hep sabır gerekiyor ama. Visconti'ye bir at logosu seçtim mesela, Montblanc'a da yazı yazdırıp uç kalınlığını değiştirmek istedim, bu sebeple kalemler elime geçmeden fabrikaya gitti, muhtemelen 2 ay beklerim gelmesini :D