En Son Ne Aldınız?

Mi8'in şarjı Note'lara göre nasıl?
Note dediğim redmi değil samsungun galaxy note serisi. Çok karşılaştırmam mümkün değil ama abim sürekli oyun oynadığı halde 7-8saat ekran süresi alıyor. Günü çıkarıp biraz artıyo bile şarj. Ben kendim kullansam 8 saat ekran süresini çok rahat geçerim herhalde. Redmi note diyorsanız note5 bir arkadaşımda var onla çok oyun oynanmıyor ama o da baya iyi gidiyor görür 7-8saati yine oyun oynanmazsa. Samsung note diyorsanız 3ten sonrası hakkında tecrübem yok

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Note dediğim redmi değil samsungun galaxy note serisi. Çok karşılaştırmam mümkün değil ama abim sürekli oyun oynadığı halde 7-8saat ekran süresi alıyor. Günü çıkarıp biraz artıyo bile şarj. Ben kendim kullansam 8 saat ekran süresini çok rahat geçerim herhalde. Redmi note diyorsanız note5 bir arkadaşımda var onla çok oyun oynanmıyor ama o da baya iyi gidiyor görür 7-8saati yine oyun oynanmazsa. Samsung note diyorsanız 3ten sonrası hakkında tecrübem yok

Babama telefon alacağız da şarj süresi önemli o yüzden sordum.

images
evladiyelik cikti tavsiye ederim

@Munferit c5 e kaç para verdiniz? Belki benim telefonu gösterirdim size c5 ten çok daha üstün cihaz satılık şuan ondan sordum. Sırf meraktan
1200 verdim valla bileydim, göreydim keşke ya nasip kısmet işte :) Gerçi benim telefondan beklentim, arasın, whatsapp, spotify ve bir tarayıcısı olsun tadında olduğundan çokta düşünmedim açıkçası... Suyunu çıkarana kadar kullanırım artık bunu :D

1200 verdim valla bileydim, göreydim keşke ya nasip kısmet işte :) Gerçi benim telefondan beklentim, arasın, whatsapp, spotify ve bir tarayıcısı olsun tadında olduğundan çokta düşünmedim açıkçası... Suyunu çıkarana kadar kullanırım artık bunu :D
Telefonum mi5s Xiaomi marka. Bende 1300 e koydum da 1200 e vermeyi düşünüyordum. Sıfır almak istediğim bir telefon var içimde kaldı resmen para da yok. 2 tane alacak olan adam son anda esnafın aklını celmesi yüzünden almadı saçma sapan telefon sattılar adamlara. Neyse kısmet

Sapı ince ya böyle sıkışmış şeyleri sökerken falan avuç içinde nası tutuşu falan kayıyo mu

Ben henuz oyle birsey yasamadim dis kapak malzemesi , tornavidanin kendisi ve uclarinin kalitesi muazzam. Terletme elden kayma yaptirmadi.
Sadece icindeki plastik kap kotu.tutus hissi vs .