Neden 5TB? Neden 5400rpm? Eski laptop üzerinde NAS filan yapmak için mi? Sadece soruyorum ¯\_(ツ)_/¯
Mi8'in şarjı Note'lara göre nasıl?Çinli gardaşlarımdan abime bir adet mi8 kılıfı anneme bir adet note3 kılıfı ve kendime bir adet kulaküstü kulaklık kutusu. Aliexpresste tek seferde en büyük alışverişimi yaptım 58tl
Note dediğim redmi değil samsungun galaxy note serisi. Çok karşılaştırmam mümkün değil ama abim sürekli oyun oynadığı halde 7-8saat ekran süresi alıyor. Günü çıkarıp biraz artıyo bile şarj. Ben kendim kullansam 8 saat ekran süresini çok rahat geçerim herhalde. Redmi note diyorsanız note5 bir arkadaşımda var onla çok oyun oynanmıyor ama o da baya iyi gidiyor görür 7-8saati yine oyun oynanmazsa. Samsung note diyorsanız 3ten sonrası hakkında tecrübem yokMi8'in şarjı Note'lara göre nasıl?
Babama telefon alacağız da şarj süresi önemli o yüzden sordum.Note dediğim redmi değil samsungun galaxy note serisi. Çok karşılaştırmam mümkün değil ama abim sürekli oyun oynadığı halde 7-8saat ekran süresi alıyor. Günü çıkarıp biraz artıyo bile şarj. Ben kendim kullansam 8 saat ekran süresini çok rahat geçerim herhalde. Redmi note diyorsanız note5 bir arkadaşımda var onla çok oyun oynanmıyor ama o da baya iyi gidiyor görür 7-8saati yine oyun oynanmazsa. Samsung note diyorsanız 3ten sonrası hakkında tecrübem yok
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun oynandığı halde baya iyi abimin kullanımında. Şarj olarak pişman etmez mi8. Kalan özelliklerini de zaten sizin keyfinize göre araştırır seçim yaparsınızBabama telefon alacağız da şarj süresi önemli o yüzden sordum.
Teşekkür ederim yanıt verdiğin için. Mi8'i de listeye ekleyeyim ben.Oyun oynandığı halde baya iyi abimin kullanımında. Şarj olarak pişman etmez mi8. Kalan özelliklerini de zaten sizin keyfinize göre araştırır seçim yaparsınız
Düz Efes Pilsen x 3Bomonti filtresiz x4
Düz Efes Pilsen x 3
1200 verdim valla bileydim, göreydim keşke ya nasip kısmet işte Gerçi benim telefondan beklentim, arasın, whatsapp, spotify ve bir tarayıcısı olsun tadında olduğundan çokta düşünmedim açıkçası... Suyunu çıkarana kadar kullanırım artık bunu@Munferit c5 e kaç para verdiniz? Belki benim telefonu gösterirdim size c5 ten çok daha üstün cihaz satılık şuan ondan sordum. Sırf meraktan
Telefonum mi5s Xiaomi marka. Bende 1300 e koydum da 1200 e vermeyi düşünüyordum. Sıfır almak istediğim bir telefon var içimde kaldı resmen para da yok. 2 tane alacak olan adam son anda esnafın aklını celmesi yüzünden almadı saçma sapan telefon sattılar adamlara. Neyse kısmet1200 verdim valla bileydim, göreydim keşke ya nasip kısmet işte Gerçi benim telefondan beklentim, arasın, whatsapp, spotify ve bir tarayıcısı olsun tadında olduğundan çokta düşünmedim açıkçası... Suyunu çıkarana kadar kullanırım artık bunu
benim hala kargoda... ama sevindimevladiyelik cikti tavsiye ederim
125 tl ye sirkecide bulunca yapistirdimbenim hala kargoda... ama sevindim
Sapı ince ya böyle sıkışmış şeyleri sökerken falan avuç içinde nası tutuşu falan kayıyo muevladiyelik cikti tavsiye ederim
Bomonti filtresiz x4
Ufff x4 tuborg gold la devamm diyorumDüz Efes Pilsen x 3
Ben henuz oyle birsey yasamadim dis kapak malzemesi , tornavidanin kendisi ve uclarinin kalitesi muazzam. Terletme elden kayma yaptirmadi.Sapı ince ya böyle sıkışmış şeyleri sökerken falan avuç içinde nası tutuşu falan kayıyo mu