Absolut 50 CL
Aynen öyle Yalnız yeni yıl klasiği yine zam gelmiş moraller bozukcumartesi arınma gecesi is coming
Orada rainx su kaydirici vardi eskiden ... :dValeo first silecekler, çok memnunum fiyatı da uygundu(İçerenköy Bauhaus)..
iPhone x launcher'ı yükleyip akrabaları iPhone x aldım diye kandırcamyok be
Ahahhahahs böyle devam çakma iPhone almaktansa bunu tercih ederim.iPhone x launcher'ı yükleyip akrabaları iPhone x aldım diye kandırcam
Büyük beklentiniz yoksa yeterli gelecektir, telefondan dinlerken sesi telefondan değil de teypten yükseltince daha iyi oluyordu benim kullandığım cinsi aklınızda bulunsun denersiniz cızırtı olursahttps://urun.n11.com/diger/appa-arac-ici-kasetten-mp3-calar-adaptoru-P239314669
usbsiz auxsuz teypli 2004 model getz için sipariş geçtim umarım çalışır da yeni teyp almak zorunda kalmayız
Ses kalitesi namına beklentimiz yok çünkü aracın ses sistemi vasat zatenBüyük beklentiniz yoksa yeterli gelecektir, telefondan dinlerken sesi telefondan değil de teypten yükseltince daha iyi oluyordu benim kullandığım cinsi aklınızda bulunsun denersiniz cızırtı olursa
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuna bi de 20-30tl civarına auxtan bluetootha çeviren şey denersiniz olmazsa direkt bluetooth olur ama o kadar çeviriciyle ses nolur bilemiyorumSes kalitesi namına beklentimiz yok çünkü aracın ses sistemi vasat zaten
Cızırtı yaparsa da tavsiyeniz aklımda bulunsun teşekkür ederim
Keşke redmi note 6 pro alsaydınız. Ama alınmış mala hayırlı olsun denir. En azından sürekli güncelleme alma garantisi var birde.Ekli dosyayı görüntüle 17017 Xiaomi mi a2 lite aldim(namı-diğer çakma iPhone x )
O markanın yazın lightning-usb kablosunu aldım 2 ay sonra bozuldu eylülde tekrar aldım halen aktif olarak çalışıyor. Ipad'i duruma göre şarj edemeyebiliyor. Data aktarımını denemedim.Telefon ile adaptör arasındaki kablo bozuktu, Migros'tan 7,90 liraya aldım.
Şarj ve veri transfer kablosu, mıknatıslı telefon tutucu, aux kablosu falan hepsi 7,90 lira. I'think diye bir marka. İhtiyacı olana duyurulur.
O markanın yazın lightning-usb kablosunu aldım 2 ay sonra bozuldu eylülde tekrar aldım halen aktif olarak çalışıyor. Ipad'i duruma göre şarj edemeyebiliyor. Data aktarımını denemedim.
Orjinal ile aynı performansı beklememek lazım. Bu iş sanırım birazda şansa bakıyor. Yatarken şarja takıyım sabah alayım senaryosu için uygun bir çözüm.