Ümraniye sanayiden aldım.Hocam selam, disk ve balatalari nerden aldiniz?
Son düzenleme:
Ümraniye sanayiden aldım.Hocam selam, disk ve balatalari nerden aldiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 18021 @FuckTheFuelEconomy nin 2012(3) model S60 D2 si için ferodo ön disk+balata , trw arka disk ve delphi balata aldık
Trw'nun şu siyah boya işini seviyorum. En çok korozyona uğrayan bölge orası ve cidden sade ve şık duruyor jantın içinde.
Catiga kullandım diye mi cb üstünü görmedim
Biz de dün bunu aldık
siyahların gerçekten siyah olması açısından oled tercih ettim. kuzenim de 1 senedir aynı modelini kullanıyor ve görüntü keskinliği gerçekten muazzam. eski bir model ama panel kalitesi sebebiyle hala tercih edilebilir.
uzun zamandır stoklarda yoktu, 2 gün önce yakalayınca gg üstünden direk atladım. gg fiyatı 5800 iken nakitte 5300e anlaştık.
Teşhir ürünü müymüş? Öyle ise ondan stoklar açılmış demek ki. Geçen sene de biz aldık bir tane. Mesaj gelmişti şu tvler şu kadar vs diye Vatandan. Sonra gittik teşhir ürünü o falan dediler başka aldık bu sefer onun yerine. İnternette satışta da belirtmeleri gerek tabi, yersen..ticari ahlak kalmamış. servis bugün kuruluma geldi, kutunun özensiz sarıldığını farkettik. Açınca da ekranda lekeler, kullanım saatine baktık, 7800 saat. İade gidiyor cihaz.
Oha. 7800 saati bari kısmen belirtselerdi.ticari ahlak kalmamış. servis bugün kuruluma geldi, kutunun özensiz sarıldığını farkettik. Açınca da ekranda lekeler, kullanım saatine baktık, 7800 saat. İade gidiyor cihaz.
Cillop gibi 1 seneOha. 7800 saati bari kısmen belirtselerdi.
Cok uzuldum hocam. Iadeyi kabul ettiler mi ? Bu model pek yeni olmadigindan kullanilmamis urun var miymis ellerinde ?ticari ahlak kalmamış. servis bugün kuruluma geldi, kutunun özensiz sarıldığını farkettik. Açınca da ekranda lekeler, kullanım saatine baktık, 7800 saat. İade gidiyor cihaz.
Teşhir ürünü diye açıkça söylememenin bir yaptırımı yok, uğraştığınızla kalıyorsunuz ve eninde sonunda fark etmeyen birine gidiyor cihaz.ticari ahlak kalmamış. servis bugün kuruluma geldi, kutunun özensiz sarıldığını farkettik. Açınca da ekranda lekeler, kullanım saatine baktık, 7800 saat. İade gidiyor cihaz.