Ebatınız neydi? Bayağı pahalı gibi ben geçen yıl 500'den almıştım lastik fiyatları cidden uçmuşTanesi iscilikle 925e geldi.
Ebatınız neydi? Bayağı pahalı gibi ben geçen yıl 500'den almıştım lastik fiyatları cidden uçmuşTanesi iscilikle 925e geldi.
225/45/18 ben gecen yaz da bakiyordum elimdekiler cok eridi diye yine bu civarlar cikiyordu. 1000+- 150 seklinde markaya gore.Ebatınız neydi? Bayağı pahalı gibi ben geçen yıl 500'den almıştım lastik fiyatları cidden uçmuş
+ 200₺'lik benzinKısalara NB Unlimited, uzunlara NB Laser. İki setin toplam ederi arabanın yarısı.
Ekli dosyayı görüntüle 17888
Kısalara NB Unlimited, uzunlara NB Laser. İki setin toplam ederi arabanın yarısı.
Ekli dosyayı görüntüle 17888
valla hepsiburada'ya baktım, sanayi aksesuarcılarından daha ucuzdu. güvenilir olan satıcıları seçip aldım. n11'den filan da bazen ucuzu denk geliyor, bakmak lazım. Çok şükür sahte filan da değil, alman üretimi ürün geldi. Daha 1 hafta olmadı ama 1000 km'den fazla tecrübem oldu, gayet memnunum.Üstat, özel biryerler de kampanya falan veya denk geldiğin iyi bir fiyat var mı bunlar ve türevleri için?
Ben bir önceki arabama GE takmıştım, hem daha uygun, hemde başarılıydı.. hoş belki onların da fiyatı coşmuştur
Hocam selam, disk ve balatalari nerden aldiniz?Volvo S60 D2 için;
Ferodo ön Disk 350₺
Ferodo ön Balata 170₺
TRW arka Disk 345₺
Delphi arka Balata 140₺
2X Motul Dot 5.1 Fren Hidroliği 90₺
Toplam 1090 liralık sipariş geçtik. Parçalar pazartesi gelecek.
200 lira işçiliğe frenciyle anlaştım.
Totalde 1300 liraya tüm fren sistemini elden geçirmiş olacağız.