100-150 tl ye kadar kulak içi kulaklık tavsiyeniz var mı?
JBL hiç kullanmadım. Sennheiser güzel ama pahallı. En son bir tanesini gözüme kestirip indirim kovalayacağım sanırım.Ben uzun zamandır JBL kullanıyorum kulak içi olandan , eski seri benim ürün fakat bayağı uzun ömürlü , sağlam ve hafif çıktı , çokta memnunum , JBL bakabilirsiniz yada SENNHEISER markasınada bakabilirsiniz
JBL hiç kullanmadım. Sennheiser güzel ama pahallı. En son bir tanesini gözüme kestirip indirim kovalayacağım sanırım.
JBL hiç kullanmadım. Sennheiser güzel ama pahallı. En son bir tanesini gözüme kestirip indirim kovalayacağım sanırım.
Ben uzun zamandır JBL kullanıyorum kulak içi olandan , eski seri benim ürün fakat bayağı uzun ömürlü , sağlam ve hafif çıktı , çokta memnunum , JBL bakabilirsiniz yada SENNHEISER markasınada bakabilirsiniz
sennheiser 100 150 liralara ııh 2 senedir kullandığım kulaklığım bozuldu, ben 200 civarına almıştım şu an aynı kulaklık 450 lira olmuş
Sennheiser CX 3.00 Siyah Kulakiçi Kulaklık 506232 Fiyatı
Sennheiser CX 3.00 Siyah Kulakiçi Kulaklık 506232 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu kullanıyorum fena sayılmaz JBL C100SI kadar performansı var, belki biraz daha iyi. 2 gün sonraki indirimle 130 tlye düşücekmiş.100-150 tl ye kadar kulak içi kulaklık tavsiyeniz var mı?
Abimde var aynısı, bikaç gün kullandım ben de sevmiştim ses kalitesini. Kutusu da powerbank gibi baya baya uzun gidiyo şarjı. Ama vergiyle ne kadara gelir bilmemBunu kullanıyorum fena sayılmaz JBL C100SI kadar performansı var, belki biraz daha iyi. 2 gün sonraki indirimle 130 tlye düşücekmiş.
Açamıyorum desem Şunu kestirdim gözüme.Bunu kullanıyorum fena sayılmaz JBL C100SI kadar performansı var, belki biraz daha iyi. 2 gün sonraki indirimle 130 tlye düşücekmiş.
Bir sennheiser performansı sunmaz muhtemelen.Açamıyorum desem Şunu kestirdim gözüme.
Sennheiser CX 275s Kulakiçi Siyah Kulaklık 504538 Fiyatı
Sennheiser CX 275s Kulakiçi Siyah Kulaklık 504538 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AliExpress’ten CCA C10 tavsiye ederim. Fiyatının çok çok üstünde ben 148 e almıştım. Satıcı zaten uygun fiyatlar yazıyor gümrük vergisini de az ödersin. Bana 5$ yazmıştı. Detaylı incelemelerini internette bulabilirsin.100-150 tl ye kadar kulak içi kulaklık tavsiyeniz var mı?