1.6 TDCI Ford Focus için ne önerirsiniz?Açık olayım , sizin yerinizde olsam bunu aracıma koymam , belki sadece durulama denilen işi yapmak için kullanılabilir , tavsiyem değiştirin , bunu kullanmayın derim
1.6 TDCI Ford Focus için ne önerirsiniz?Açık olayım , sizin yerinizde olsam bunu aracıma koymam , belki sadece durulama denilen işi yapmak için kullanılabilir , tavsiyem değiştirin , bunu kullanmayın derim
1.6 TDCI Ford Focus için ne önerirsiniz?
Bende de 1.6tdci focus var Motul kulanıyorum ama bakim yine geldi simdi luqie moly veya mobil 1 deneyeceğim1.6 TDCI Ford Focus için ne önerirsiniz?
Bahsettiğiniz Motul’un linkini paylaşabilir misiniz? 5w 30 mu?Bende de 1.6tdci focus var Motul kulanıyorum ama bakim yine geldi simdi luqie moly veya mobil 1 deneyeceğim
Edit : motuldan fazlası ile memnunum
Bahsettiğim bu benim aracımda dpf yok o yüzden bu yağı kullandım.Bahsettiğiniz Motul’un linkini paylaşabilir misiniz? 5w 30 mu?
Bilmiyorum. Babam toptancıdan almış. Ama dpf uyumlu olması bi miktar rahatlatıyor beni. Ancak ürün hakkında internette hiç bilgi bulamadım.Bu arada kaç tl ye almışsınız o yağı ?
Üstat aklımı okumuşsun resmen. Ben dün Würth HHS-2000 sıvı gres ve WD 40 sipariş ettim. Würth motor temizleyiciyi de almayı düşünüyorum. Ürünü deneyimlediğiniz zaman bir mesajınızda sonucu anlatırsanız beni de etiketlemenizi isterim.
Bilmiyorum. Babam toptancıdan almış. Ama dpf uyumlu olması bi miktar rahatlatıyor beni. Ancak ürün hakkında internette hiç bilgi bulamadım.
Üstat aklımı okumuşsun resmen. Ben dün Würth HHS-2000 sıvı gres ve WD 40 sipariş ettim. Würth motor temizleyiciyi de almayı düşünüyorum. Ürünü deneyimlediğiniz zaman bir mesajınızda sonucu anlatırsanız beni de etiketlemenizi isterim.
Henuz almadim ama hepsiburada motul yaglarda yuzde 21 + yuzde 17 yapmis, 5Litre 8100 X clean FE 180 liraya geliyor.
Gönderiyi görüp 5 litre Motul 6100 Synergıe+ 10W40 5 aldım
140 TL çok iyi