En Son Ne Aldınız?

Bahsettiğiniz Motul’un linkini paylaşabilir misiniz? 5w 30 mu?
Bahsettiğim bu benim aracımda dpf yok o yüzden bu yağı kullandım.

Motulun sitesinden aslında yağ seçici ile epey kolay şekilde bulabilirsiniz.
Bir de ben engine flush kullandım bilindik markalarda en ucuz bu diye.
Ben 40 tl ye almıştım simdi 50 olmuş belki daha ucuz başka kaliteli markalar da vardır.
Bence araca engine flush yapın eğer km yüksekse veya daha önce yapmadıysanız durulama yağı olarak elinizde ki yağı kullanın daha sonra da onu boşaltıp normal Motul koyabilirsiniz.
Bu arada kaç tl ye almışsınız o yağı ?

Screenshot_20190531_000548.jpg

Bu arada kaç tl ye almışsınız o yağı ?
Bilmiyorum. Babam toptancıdan almış. Ama dpf uyumlu olması bi miktar rahatlatıyor beni. Ancak ürün hakkında internette hiç bilgi bulamadım. o_O
Üstat aklımı okumuşsun resmen. :) Ben dün Würth HHS-2000 sıvı gres ve WD 40 sipariş ettim. Würth motor temizleyiciyi de almayı düşünüyorum. Ürünü deneyimlediğiniz zaman bir mesajınızda sonucu anlatırsanız beni de etiketlemenizi isterim. :)

Son düzenleme:
Bilmiyorum. Babam toptancıdan almış. Ama dpf uyumlu olması bi miktar rahatlatıyor beni. Ancak ürün hakkında internette hiç bilgi bulamadım. o_O

Üstat aklımı okumuşsun resmen. :) Ben dün Würth HHS-2000 sıvı gres ve WD 40 sipariş ettim. Würth motor temizleyiciyi de almayı düşünüyorum. Ürünü deneyimlediğiniz zaman bir mesajınızda sonucu anlatırsanız beni de etiketlemenizi isterim. :)

daha önce de alfada kullandım hacım, memnun kaldım. Şimdi astranın içi o kadar kötü durumda da değil, bi tüp rahat rahat yetecek :) Önerebilirim güzel ürün

Dostlar,

Memnun kaldığım bir ürün olduğu için paylaşmak istedim.

Forum da ıslak traş hobisi olan var mı bilmiyorum ama geçen gün aldığım Tyler of Bond Stret markasının Aloe Vera lı traş kremi şiir gibi çıktı.

Nemlendirme, koruyuculuk, köpük kalitesi vs hepsi çok iyiydi. Tavsiye ederim :)

3 adet b.fabrika 40 tane zehir devam ediyoruz b*ktan hayatımıza

Henuz almadim ama hepsiburada motul yaglarda yuzde 21 + yuzde 17 yapmis, 5Litre 8100 X clean FE 180 liraya geliyor.