Self servis olunca da etinden et kopmuştur heAytemiz Self Servis 6.17 TL den euro diesel motorin
43 küsür Litre = 270 TL cik
275 TL ya aldım. Elinde son 1 takım kalmış adamın vitrininde aylarca durdu. 250 tl iken az bişey düşürürüz diyordum sonra bir baktım rakamlar 300 tl üzerine çıkmış 7 taksitle vade farksız vereyim deyince affetmedimt s20leri kaça aldın abi )
275 TL ya aldım. Elinde son 1 takım kalmış adamın vitrininde aylarca durdu. 250 tl iken az bişey düşürürüz diyordum sonra bir baktım rakamlar 300 tl üzerine çıkmış 7 taksitle vade farksız vereyim deyince affetmedim
Kollarımı açaydım da gitme diyeydim gibi oldu ahahahahahSelf servis olunca da etinden et kopmuştur he
250₺ olmuş ya alacaktım hevesim kaçtı almıyorum ulen.
200₺Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hepsiburada kollarını açmış Emre benden Mi Band 4 alsa diye bekliyordu zaten.250₺ olmuş ya alacaktım hevesim kaçtı almıyorum ulen.
Tabii bekliyor, yoksa kime satacakHepsiburada kollarını açmış Emre benden Mi Band 4 alsa diye bekliyordu zaten.
2 kişi aldık, bir arkadaşla , hemen peşine baktım bitti kampanya, kısa sürdü bayağı.Tabii bekliyor, yoksa kime satacak
Eyvah nbt geldiyse cok cok guvenli yerlere koymaya dikkat et istanbulda masallah bir kere nbt goruyorum sonrasi yokİstediğim jantı bulamayınca arabanın en çok vakit geçirdiğim kısmı olan yere yatırım yaptım.
NBT aldım ve paddle shift taktırdım. Arabanın kaderi değişti adeta.
Valla ondan korkmadım değil de Ankara'da bir nebze daha az. Bir de evin de iş yerinin de garajı var şansıma, valeye de vermediğim için sıkıntı olmaz umarımEyvah nbt geldiyse cok cok guvenli yerlere koymaya dikkat et istanbulda masallah bir kere nbt goruyorum sonrasi yok