Hadi bakalım hayırlı olsun kaptan.Uygulama sonrasında deneyimlerini bekliyoruz.Fusso parlaklıktan ziyade dayanımıyla iddaalı olan bir wax.Parlaklık benim için önemli bir kriter olduğundan bir türlü cesaret edemiyorum almaya.Senin fikirlerini de argüman olarak kullanma düşüncesindeyim bizi mahrum bırakma
Parlaklik diyorsan uzun sure turtle wax ice wax kullandim. Turtle wax markasinin kaliteli urunleri genelde ice modelleridir. Fiyatlarida pahalidir ama 6 ay boyunca parlaklik su iticilik sagladi bende. Bunuda cok ovduler ondan dolayi aldim bakalm paylasirim fikirlerimi tabikiHadi bakalım hayırlı olsun kaptan.Uygulama sonrasında deneyimlerini bekliyoruz.Fusso parlaklıktan ziyade dayanımıyla iddaalı olan bir wax.Parlaklık benim için önemli bir kriter olduğundan bir türlü cesaret edemiyorum almaya.Senin fikirlerini de argüman olarak kullanma düşüncesindeyim bizi mahrum bırakma
DT forumda da bir anda yeni keşfedilen rezerv gibi patlama yaşadı bu ice wax, deneyen herkes çok memnun.Kiwami veya ice wax alacağım gişbi görünüyor şuanParlaklik diyorsan uzun sure turtle wax ice wax kullandim. Turtle wax markasinin kaliteli urunleri genelde ice modelleridir. Fiyatlarida pahalidir ama 6 ay boyunca parlaklik su iticilik sagladi bende. Bunuda cok ovduler ondan dolayi aldim bakalm paylasirim fikirlerimi tabiki
yazmakla bitiremeyizBir de en son isteyip de ne alamadınız diye başlık olsa bence o zaman 1000 sayfa rekoruna kolayca yetişiriz
Sadece bugün istediklerim için 7 sayfa yazılabilir.Bir de en son isteyip de ne alamadınız diye başlık olsa bence o zaman 1000 sayfa rekoruna kolayca yetişiriz
Yorumum su guzel ama parlatmadi cok cidden. Kokusu kotu silmesi zor. Ben aldim kimyasal adamlardan 2 saniye sonra 65 lira pahalandi. İce al derimDT forumda da bir anda yeni keşfedilen rezerv gibi patlama yaşadı bu ice wax, deneyen herkes çok memnun.Kiwami veya ice wax alacağım gişbi görünüyor şuan
Koku değil de uygulama kolaylığı cidden dikkat ettiğim bir kriter kaptanım sağolasın bilgiler için.Sanırım bu kadar deneyenden sonra ice wax almamam kendime ayıp olur.Yakın zamanda siparişini geçeceğim ice waxınYorumum su guzel ama parlatmadi cok cidden. Kokusu kotu silmesi zor. Ben aldim kimyasal adamlardan 2 saniye sonra 65 lira pahalandi. İce al derim
Dt forumda patlayan benim bahsettigim turtle wax mi ?
Koku brnim dikkat ettifimde nokta aracin icine kadar siziyor hos olmadi ice wax muazzam kokar daha kolay surulur temizlenir.ve daha ucuz. Acikfasi birfahakine bende ona geri donerim.benzinlikte yikatilmazsa en az 6 ay kalici ustelik.Koku değil de uygulama kolaylığı cidden dikkat ettiğim bir kriter kaptanım sağolasın bilgiler için.Sanırım bu kadar deneyenden sonra ice wax almamam kendime ayıp olur.Yakın zamanda siparişini geçeceğim ice waxın
Üstüne herhangi bir hızlı cila deniyor musun peki kaptanım? Ben hızlı cilayı çok severim her hafta fix atarım bazen haftada 2,o yüzden tutunması lazım waxın üstünde.İnşallah ice wax bu konuda sıkıntı yaratmazKoku brnim dikkat ettifimde nokta aracin icine kadar siziyor hos olmadi ice wax muazzam kokar daha kolay surulur temizlenir.ve daha ucuz. Acikfasi birfahakine bende ona geri donerim.benzinlikte yikatilmazsa en az 6 ay kalici ustelik.
Silerken ustune bsd kullaniyorum ice varken sorun yasamadim hic kullabilirsin tabiki ise yararÜstüne herhangi bir hızlı cila deniyor musun peki kaptanım? Ben hızlı cilayı çok severim her hafta fix atarım bazen haftada 2,o yüzden tutunması lazım waxın üstünde.İnşallah ice wax bu konuda sıkıntı yaratmaz
Uzun süredir hiç bir şey almıyorum en son gece indiriminden bilgisayar-oyuncu koltuğu almıştım kendime. Tavsiye ederim çok rahat geri yatabiliyor ben çok memnunum. Bahçeden yürüttüğüm sandalyeden sonra çok iyi gelmiş de olabilir
http://www.hepsiburada.com/turksit-...um.genel.pla&gclid=COHymrPz6tICFcEp0wodzqME1A
Bir de odama dekor amaçlı 5 parçalı MDF tablo almıştım gerçekten fiyatına göre çok iyi çıktı kesinlikle tavsiye ederim çok canlı ve net:
http://www.hepsiburada.com/turkuaz-dekoratif-5-parcali-mdf-tablo-mp5103375-p-DKPHMDFT-10
Şekli fena değil kalitesi orta diyebilirim konfor olarak da dik oturmayı sevenler için pek iyi değil Ofis için düşünüyorsanız oturup denemenizi öneririm bulup.YÖnetici koltuğu çok güzel duruyor... Tavsiye eder misiniz? Bende bu ara birşeyler almayı düşünüyorum.