En Son Ne Aldınız?

Mi band 4'ün Şarj aleti hiç hoşuma gitmedi, ne akla hizmet böyle yaptılar bilinmez, öncekiler daha güzeldi ve kabloları daha sağlamdı. Bunun özellikle şarj yuvası çok "uyduruk".
Bileklik çok çabuk yuvadan çıkıyor, bu şekilde masanın üzerinde duracaksa sıkıntı olmayabilir belki ama kabloları kısa olduğu için prizde asılı vaziyette duruyor genelde, bu sefer de elleyince yuvadan çıkıyor şarj yarıda kesiliyor.
IMG_20190809_123529.jpg

IMG_20190809_122831.jpg

Neyse ki çok sık şarj etmek gerekmiyor.

Bu birkenstock terlik neden o kadar pahalı bilmiyorum ama dün kargom ulaştı harbi çok dehşet bişey alaman icadı :))

Birken alacak arkadaşlar ayağınıza göre bir numara büyük alın daha rahat edersiniz ayağınız o çukurda kaldığında.
Ayağınızın tam numarasını alırsanız ilk giyilmeden sonra ayağınızda yara olma ihtimali yüksek.
Bir de dışarıda giymeden önce evde 4-5 gün giymeniz mantar tabanın ayağınızın şeklini almasına yardımcı olacaktır.
Terliğin içini suyla fazla temas ettirmemeniz ömrünü uzatacaktır.
Güzel günlerde kullanın :)

Birken alacak arkadaşlar ayağınıza göre bir numara büyük alın daha rahat edersiniz ayağınız o çukurda kaldığında.
Ayağınızın tam numarasını alırsanız ilk giyilmeden sonra ayağınızda yara olma ihtimali yüksek.
Bir de dışarıda giymeden önce evde 4-5 gün giymeniz mantar tabanın ayağınızın şeklini almasına yardımcı olacaktır.
Terliğin içini suyla fazla temas ettirmemeniz ömrünü uzatacaktır.
Güzel günlerde kullanın :)
benimki tam otoruyor inşallah sıkıntı olmaz şu an evde deniyorum

90 bin bakımında
Motul 5-40 yağ 4lt
yağ,hava, yakıt, polen filtreleri
sağ ön amartisörde ufak bi yağ kaçağı vardı, ön çift değişti
amartisörlerle birlikte üst takozlar, bilyaları ve toz lastikleri de değişti
arka salıncak rot kolları ufak ses yapıyordu, bunla birlikte burçlar da yıpranmıştı, kısa rot kolları, burçlar ve arka 2 amartisör de sıfırlandı.
triger, devirdaim, v kayışı, antifriz vs alındı değişti.
araba için en son bunları aldım.

tatilde de şirince'den bolca farklı meyve ve üzüm şarapları alındı.