2 adet Beck's2 adet Carlsberg
1 adet Efes Özel Seri
2 adet Beck's2 adet Carlsberg
Şu 50lik bitsin cila olarak 2 de bana yaz müdür
Dün akşam bıraktım ben hacıŞu 50lik bitsin cila olarak 2 de bana yaz müdür
35 CL Red Label2 adet Beck's
1 adet Efes Özel Seri
Ordan 2 guiness sar dayıbiracılar burada mı?
Ben biraz hizlisini kendime aldim cidden cok eglencelilerBuraya yazmamışım.
geçen haftalarda kardeşimin uzun zamandır heves etmesinden dolayı, kendi harçlıklarından birikimi ve biraz abi desteği ile ona şundan aldık
Tomolco H7 Elektrikli Scooter 250Watt
Dengeli, yüksek güçlü, yeni nesil elektrikli scooter olan Tomolco h7, eğlenceli bir yaz aktivitesidir.www.robitstore.com
sıfırları bu fiyat aralığında, 4 aylık 2.el bi cihazı, garantisi vs devam ediyor, 1700 e anlaştık. çok keyifli gezmesi, power modu var 25 km/h yapıyor. bu kadarlık bir scooter için gayet yeterli bir hız sunuyor.
tekerlekler şişme olsa da ufak olduğu için 25km'de bile biraz bozuk yolda korkutuyor sizin hangi model?Ben biraz hizlisini kendime aldim cidden cok eglenceliler
Xioami markasininkini aldim simdilik konforundan memnunum diyebilirim 40 km hiz yaptimtekerlekler şişme olsa da ufak olduğu için 25km'de bile biraz bozuk yolda korkutuyor sizin hangi model?
Korkutmuyor mu ya ayakta dururken o hızXioami markasininkini aldim simdilik konforundan memnunum diyebilirim 40 km hiz yaptim
Valla sole diyim baya korkuttu hatta eco moduna alip maks 18 olacak sekilde ayarliyorum artik saka maka onume biri atladi zor durdumKorkutmuyor mu ya ayakta dururken o hız
2 ayak sığıyor muValla sole diyim baya korkuttu hatta eco moduna alip maks 18 olacak sekilde ayarliyorum artik saka maka onume biri atladi zor durdum
Cok zor durumda 2 kiside sigiyor2 ayak sığıyor mu