:d gelen gidiyor be haci napalm smdi kendi evime geciyorum asil bomba baskaZenginsin kaptan. Mi 9T'ler, Mi Band 4'ler, bakım paraları falan yaşıyorsun bu hayatı vallahi
Yarasın kaptanıma. Allah daha çok versin, hayırlısını nasip etsin inşaallah:d gelen gidiyor be haci
Amin amin hepimize haci allah daha cok versin saglik mutlulukla . Dedim ya asil bombam baska 8 sene taksit odemeye girisiyorumYarasın kaptanıma. Allah daha çok versin, hayırlısını nasip etsin inşaallah
Kaptanım ıslatmak lazım bunuAmin amin hepimize haci allah daha cok versin saglik mutlulukla . Dedim ya asil bombam baska 8 sene taksit odemeye girisiyorum
yedek kartuş kaldı benimde baya elimde, aracı satıncaOtomobillerle ilgili veya değil, son zamanlarda aldığınız şeyleri yazalım istedim. Ufak çaplı incelersek de hem alacaklara hem görenlere bilgi kaynağı olur. Ayrıca işimize yarayacak şeyleri de bulabiliriz belki.
Konuyu açtım, ben başlayayım.
BMW'den koku aldım, klima menfezine takılıyor. Bence şık gözüküyor. İçinden çıkan koku 20-22 gün gidiyormuş. Bir günlük kullanımda ferahlık kattığını söyleyebilirim. Sıkıntısı, taktıktan sonra klimanın yukarı aşağı ayarını yapamıyoruz
YetmeeeeeeezKentkart'a 20 lira attım. sayılır mı?
manzara harika artvinmi burası istanbulda böyle bir manzara ya sahip olmak çok zor bu arada plakların hepsi de şahane gözüküyor
Evet hocam Hopa/Artvin burası. Teşekkürlermanzara harika artvinmi burası istanbulda böyle bir manzara ya sahip olmak çok zor bu arada plakların hepsi de şahane gözüküyor
kıymetini bilin :Evet hocam Hopa/Artvin burası. Teşekkürler
Valla 1-2 saate ben de sipariş geçeceğim güzelmiş 10 Euro diyor da güncel kura göre ödeme yapıyoruz değil mi?Ralli sonrası indirime girer diye beklemiştim, iyikide beklemişim
Sitenin sağ üstünden tr yi seçince tl'ye göre ödeme yapıyosun 63 lira oluyor.Valla 1-2 saate ben de sipariş geçeceğim güzelmiş 10 Euro diyor da güncel kura göre ödeme yapıyoruz değil mi?