En Son Ne Aldınız?

Tiktak araç kiralama, iki seferdirli keşke günlük kiralasaydım diyip yapmıyorum ve çile çekiyorum, üstüne para gidiyor ama yapacak bi şey yok.

Pattex sıcak silikon tabancası
TP-Link VC220 G3u modem (kullanıcısı varsa yorumları merak ediyorum)
2'li Osram Nightbreaker 220 H4 ampul. (Bu akşam sağ far kısa hüzmesi adaya veda etti)

Babam için stihl ms 172 aldık (11.000 TL). Ürünün standart 2 yıl garantisi vardı ama yanında yağ da alınca (+500tl), +2 yıl daha garanti kazandık. İlk defa bu şekilde bir ürünün garantisinin uzatıldığını görüyorum :).

Babam için stihl ms 172 aldık (11.000 TL). Ürünün standart 2 yıl garantisi vardı ama yanında yağ da alınca (+500tl), +2 yıl daha garanti kazandık. İlk defa bu şekilde bir ürünün garantisinin uzatıldığını görüyorum :).
Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.
Kafa kurcalayan tek tarafı var bende: palası çift değil tek cıvataymış, o biraz dayanımını düşürür belki.

Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.
Kafa kurcalayan tek tarafı var bende: palası çift değil tek cıvataymış, o biraz dayanımını düşürür belki.
Teşekkürler abi. Babam, aleti çok fazla zorlayacak işler yapmayacak. palmera, hyundai gibi çok daha ucuz testerelerde vardı, belki onlar da işini görürdü ama bilinir marka tercih etmek istedik.

kablosuz carplay adaptörü 850TL (arabayı hackledi resmen. bi ara geri görüş kamerasında kendimi görücem sandım)

240gb CFexpress type a hafıza kartı 7500TL
e bi de kart okuyucu 3500TL