En Son Ne Aldınız?

Tiktak araç kiralama, iki seferdirli keşke günlük kiralasaydım diyip yapmıyorum ve çile çekiyorum, üstüne para gidiyor ama yapacak bi şey yok.

Pattex sıcak silikon tabancası
TP-Link VC220 G3u modem (kullanıcısı varsa yorumları merak ediyorum)
2'li Osram Nightbreaker 220 H4 ampul. (Bu akşam sağ far kısa hüzmesi adaya veda etti)

Babam için stihl ms 172 aldık (11.000 TL). Ürünün standart 2 yıl garantisi vardı ama yanında yağ da alınca (+500tl), +2 yıl daha garanti kazandık. İlk defa bu şekilde bir ürünün garantisinin uzatıldığını görüyorum :).

Babam için stihl ms 172 aldık (11.000 TL). Ürünün standart 2 yıl garantisi vardı ama yanında yağ da alınca (+500tl), +2 yıl daha garanti kazandık. İlk defa bu şekilde bir ürünün garantisinin uzatıldığını görüyorum :).
Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.
Kafa kurcalayan tek tarafı var bende: palası çift değil tek cıvataymış, o biraz dayanımını düşürür belki.

Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.
Kafa kurcalayan tek tarafı var bende: palası çift değil tek cıvataymış, o biraz dayanımını düşürür belki.
Teşekkürler abi. Babam, aleti çok fazla zorlayacak işler yapmayacak. palmera, hyundai gibi çok daha ucuz testerelerde vardı, belki onlar da işini görürdü ama bilinir marka tercih etmek istedik.

kablosuz carplay adaptörü 850TL (arabayı hackledi resmen. bi ara geri görüş kamerasında kendimi görücem sandım)

240gb CFexpress type a hafıza kartı 7500TL
e bi de kart okuyucu 3500TL

benzin
benzin
Shark Stainstriker Temizleme Solüsyon Paketi 473 ml/946 ml
mermili çay fincanı
baseus gravity telefon tutucu
içi kürklü tayt (valla kendime değil)
benzin
benzin

Su arıtma cihazı filtre değişimi 1500 TL.(3 filtre)
Geçenlerde konusu olmuştu.Filtre sayısı su kalitesi için önemli.Bizdeki cihaz 7 filtreli.Bu yüzden senelik filtre değişimi maliyetli oluyor biraz.4 ay kadar önce diğer filtreler değişmişti.Ona da 2500 TL civarında bir rakam vermiştim.

Su arıtma cihazı filtre değişimi 1500 TL.(3 filtre)
Geçenlerde konusu olmuştu.Filtre sayısı su kalitesi için önemli.Bizdeki cihaz 7 filtreli.Bu yüzden senelik filtre değişimi maliyetli oluyor biraz.4 ay kadar önce diğer filtreler değişmişti.Ona da 2500 TL civarında bir rakam vermiştim.
Bence bir dahaki filtre değişimini kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çok zor bir şey olmadığından başkasına para vermeye bence pek gerek yok.

Bence bir dahaki filtre değişimini kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çok zor bir şey olmadığından başkasına para vermeye bence pek gerek yok.
Filtre değişimini kendim de yapabilirim ama contalar,hortumlar,tank vs.kontrol etmesini istiyorum.Güvenli kullanım için senede bir bakım gibi oluyor.

Her zaman yenisi eskisini aratan tek oyun
Kesinlikle öyle. 1 saat önce 3 maç oynadım ve hemen iade talebi oluşturdum. Bu oyun hiçbir şekilde futbol oyununa benzemiyor. Pes13 de bile bu kadar rahat adam geçip gol atamıyoruduk. Defans diye bir şey asla yok, adamlar 24, 25'de eleştirdiğimiz şeyleri daha da kötü hale getirmiş.

1767180471968.png

4 adet conti winter contact ts870

2000 TL Shell V Power Benzin
1250 TL LPG
Yapışkanlı Kablo Sabitleyici
Remorax USB C to Lighting kablo
Baseus Pudding USB A to Lighting Kablo
Cam yağdanlık
6x Amerikan Servis
Accent için OEM Deri Vites Topuzu
2026 Hyundai Ioniq 5 Dynamic Vision Roof Sedefli Buzul Mavi
Endura Touch it Away 5 yıl Komple PPF Kaplama hizmeti