Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.Babam için stihl ms 172 aldık (11.000 TL). Ürünün standart 2 yıl garantisi vardı ama yanında yağ da alınca (+500tl), +2 yıl daha garanti kazandık. İlk defa bu şekilde bir ürünün garantisinin uzatıldığını görüyorum.
Teşekkürler abi. Babam, aleti çok fazla zorlayacak işler yapmayacak. palmera, hyundai gibi çok daha ucuz testerelerde vardı, belki onlar da işini görürdü ama bilinir marka tercih etmek istedik.Çok başarılı alet. Güle güle kullanın.
Kafa kurcalayan tek tarafı var bende: palası çift değil tek cıvataymış, o biraz dayanımını düşürür belki.
Bence bir dahaki filtre değişimini kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çok zor bir şey olmadığından başkasına para vermeye bence pek gerek yok.Su arıtma cihazı filtre değişimi 1500 TL.(3 filtre)
Geçenlerde konusu olmuştu.Filtre sayısı su kalitesi için önemli.Bizdeki cihaz 7 filtreli.Bu yüzden senelik filtre değişimi maliyetli oluyor biraz.4 ay kadar önce diğer filtreler değişmişti.Ona da 2500 TL civarında bir rakam vermiştim.
Filtre değişimini kendim de yapabilirim ama contalar,hortumlar,tank vs.kontrol etmesini istiyorum.Güvenli kullanım için senede bir bakım gibi oluyor.Bence bir dahaki filtre değişimini kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çok zor bir şey olmadığından başkasına para vermeye bence pek gerek yok.
Her zaman yenisi eskisini aratan tek oyunÖyle bir oyun aldım ki iade etme ihtimalim fazla.
Fc 26
Kesinlikle öyle. 1 saat önce 3 maç oynadım ve hemen iade talebi oluşturdum. Bu oyun hiçbir şekilde futbol oyununa benzemiyor. Pes13 de bile bu kadar rahat adam geçip gol atamıyoruduk. Defans diye bir şey asla yok, adamlar 24, 25'de eleştirdiğimiz şeyleri daha da kötü hale getirmiş.Her zaman yenisi eskisini aratan tek oyun