Sana ceyranlı araba lazım gibison 3 saat içerisinde 470₺ ve 450₺ tutarlarında benzin. Saçma duruyor ama öyle gerekiyordu.
Son 1,5 yılda Jazz'a toplam 200k ₺ tutarında benzin almış olabilirim.
Sana ceyranlı araba lazım gibison 3 saat içerisinde 470₺ ve 450₺ tutarlarında benzin. Saçma duruyor ama öyle gerekiyordu.
yolda kalırlımSana ceyranlı araba lazım gibi
teşekkürler abi amin. Cümlemize sevdiği otomobili kazasız belasız keyifle binmek nasip olsun inşallahCok iyi yapmışsın hocam. Allah kaza bela vermesin keyifle kullanmak nasip olsun
Ooo maşAllah.. Güzel günlerde kullan. Severiz böyle delilikleri..Bir delilik yapıp Hyundai i20 N aldım
Sebebini öğrenince çok mantıklı.. Ama bilmeyin akılda deli sorularson 3 saat içerisinde 470₺ ve 450₺ tutarlarında benzin. Saçma duruyor ama öyle gerekiyordu.
Teşekkür ederim. Bir ara yine buluşalım. Aslında izmit çevresinde görüştüğümüz ufak bir ekibimiz var bu aralar.Ooo maşAllah.. Güzel günlerde kullan. Severiz böyle delilikleri..![]()
Hayırlı olsun abi, sağlıkla ve keyifle kullanmanı dilerim.Bir delilik yapıp Hyundai i20 N aldım
İlk çıktığında youtube videosunu izlediğimde şaka makinesi demiştim. Kazasız belasız sürüşler dilerimBir delilik yapıp Hyundai i20 N aldım