En Son Ne Aldınız?

Ooo maşAllah.. Güzel günlerde kullan. Severiz böyle delilikleri.. :)
Teşekkür ederim. Bir ara yine buluşalım. Aslında izmit çevresinde görüştüğümüz ufak bir ekibimiz var bu aralar.
Geçen görüşmeden numaran vardır diyordum ama bulamadım. İstersen özelden numaranı gönder gruba ekleyeyim.
Hatta bu akşam ekip buluşacak. İç işleri bakanlığından izin çıkarsa ben de dahil olabilirim :)

https://www.hepsiburada.com/masa-saat-kup-saat-pm-HBC0000AB2Q7S x2 tane yatak başlarına - termometre, saat, alarm, gece lambası olarak işlevsel

Yeni motora seramik yapmak için işin uzmanı @FuckTheFuelEconomy dostuma danışarak reçete yazdık.

Yamaçlar Detailing'den
CarPro UK 3.0 Seramik (10 ml)
CarPro SiC Silisyum Karbür (10 ml)
Seramik Sürme Süet Bezleri
Kimyasala dayanıklı sprey şişe

9. Nesil beyaz Xbox gamepad (2.el 1.500tl)

Varta AA şarj edilebilir pil 2700mah

Edit: geçmişte bu pillerin 2100mah olanını almıştım, baya memnunum. Günde ortalama 2-3 saat oyun oynayan biriyim. Pillerin şarjı 2 haftaya yakın gidiyor.

Son düzenleme:
9. Nesil beyaz Xbox gamepad (2.el 1.500tl)

Varta AA şarj edilebilir pil 2700mah

Edit: geçmişte bu pillerin 2100mah olanını almıştım, baya memnunum. Günde ortalama 2-3 saat oyun oynayan biriyim. Pillerin şarjı 2 haftaya yakın gidiyor.
pcde tlou p2'yi kablo ile oynarken adaptif trigger olduğunu fark etmiştim. Yine fh 4 ve 5'te gaz verdikçe veya frene basınca l2 r2 titriyordu baya. Uyguna gelmiş bence fiyatı.

pcde tlou p2'yi kablo ile oynarken adaptif trigger olduğunu fark etmiştim. Yine fh 4 ve 5'te gaz verdikçe veya frene basınca l2 r2 titriyordu baya. Uyguna gelmiş bence fiyatı.
Xbox gamepad fena değil, en beğendiğim yanı ergonomisi. Satıcıyla 1.750 tl'ye anlaşmıştım ama kol testi yaparken sol analogda çok hafif bir drift vardı. Satıcı oyun oynarken sorun görmediğini söyledi ama kendisi biraz daha indrim yaptı. Eve gidip test ettiğimde bir sorunla karşılaşmadım ama ilerleyen zamanda ne olacağını bilemiyorum. Fiyat çok uygun olduğundan biraz risk almak istedim.