En Son Ne Aldınız?

ben bizim araçlar için 2 damacana durulama , 1 kova da köpükleme için su harcıyorum, anca yetiyor düzgün temizlemeye.

çift batarya olması iyiymiş, bizimkinin üstünde gelen batarya mondeoyu yıkamaya anca yetiyor. Ekstra satılıyorsa büyük batarya almak lazım. En baştan bu modeli görseydik bunu alırdık gibi.

suyu verme kuvveti iyi, büyük depodan veya direkt musluktan su bağlanırsa daha kuvvetli veriyor.

köpük haznesindeki köpüğü çabuk bitiriyor, ucunda ayar olsa daha iyi olurdu ama ucuz etin yahnisi bu kadar.

şuana kadar 3 defa kullandım bizimkisini, 3 yıkama daha yapabilirsem parası çıkmış oluyor. Küçük araç sahipleri için ideal bir ürün.
Köpük haznesini denemedim ama suyu böyle harcıyorsa o hazne bir arabayı döner mi, emin değilim açıkçası. Ama bu yıkama fiyatlarına ilaç gibi yetişti teknoloji.

Köpük haznesini denemedim ama suyu böyle harcıyorsa o hazne bir arabayı döner mi, emin değilim açıkçası. Ama bu yıkama fiyatlarına ilaç gibi yetişti teknoloji.
köpüklemede en iyisi ayrı kovaya kendi şampuanınızı koymanız olacak. Köpüklemeyi kompresör ile değil de sünger veya yumuşak fırçayla yaparsanız daha iyi olur.

Kendi köpük haznesi çabuk bitiyor, ben ilk kez denerken basıli tutarak denedim ve mondeonun yarısına anca yetti köpük. Ölçeğin yarısıa kadar şampuan koymuştum bide. Sonraki denemede bas çek yaparak yapınca da çok yetmedi. Bir anda boşaltıyor gibi köpüğü. Hazne ucundaki ağzı geniş yapmışlar, suyla birleşince arabaya gelen köpüğün yoğunluğu da düşmüş oluyor.